Contabilitatea pe înțelesul creativilor

Valentina Saygo, Managing Partner, Ask for Accounting va fi speaker-ul ediției de pe 12 iulie. Ea este un contabil atipic, călătorește, scrie, face fotografii și refuză să lucreze pentru ANAF. Preferă să ajute antreprenorul român să înțeleagă informația contabilă și să se folosească de ea în afacerea pe care o conduce. Are peste 20 ani experiență în consultanță financiar-contabilă.

Evenimentul va avea loc la Dialogue Social Bar și se va desfășura sub forma unei dezbateri, iar Valentina o să răspundă la întrebările primite prin formularul de înscriere sau direct la eveniment. Până acum s-au strâns peste treizeci de întrebări, printre care: “Ce formă juridică este cea mai avantajoasă pentru un freelancer”; “Care sunt riscurile unui SRL?” „Ce proceduri sunt necesare când lucrezi internațional” etc.

Intrarea pe bază de donație

Înscrierea la eveniment se face completând acest formular, iar participarea se face pe bază de donație. În fiecare lună organizatorii aleg o cauză socială unde participanții pot dona orice sumă. Ediția de pe 12 iulie aduce în atenția participanților un ONG dedicat copiilor nevăzători, Climb Again. ONG-ul realizează terapie prin escaladă cu toți copiii nevăzători pentru a-i ajuta să aibă mai multă încredere în ei și în ceilalți.

Mai multe detalii despre evenimentul NO.MAD Talks sunt disponibile pe pagina de Facebook