Operatorul de spații de lucru flexibile Mindspace, găzduiește noi companii în locațiile din București, Mindspace Business District și Mindspace Victoriei.

Angajați ai Shutterstock, Dow Jones, Standard and Poor's, Mambu, GSD Solutions și Fressnapf vor lucra din spațiile Mindspace din Capitală și vor avea acces la săli de ședințe, cabine telefonice pentru discuții one-to-one, prânzuri sau cine de networking săptămânale, evenimente speciale pentru comunitate, activități de wellness, precum yoga sau pilates, toate disponibile membrilor comunității Mindspace.

Membrii Mindspace au acces în toate locațiile Mindspace din lume, fără niciun cost adițional, ceea ce le permite să lucreze de oriunde din lume și chiar să își dezvolte afacerea.

Numai în acest an, Mindspace a anunțat nouă noi locații în SUA și EMEA. Odată cu amplificarea cerinței de spații flexibile de birouri, este de așteptat ca Mindspace să își continue creșterea.

”După provocările aduse de ultimii doi ani, suntem entuziasmați să vedem că nivelul de încredere în spațiile flexibile este în creștere,” spune Gil Boral, Director Regional pentru Nordul și Estul Europei.

Un interviu pe larg cu Gil Boral am avut de curând și am scris despre modul în care pandemia a schimbat peisajul birourilor și a adus în prim plan nevoia pentru spații de lucru flexibile.

”Și nu observăm acest lucru doar în România, unde interesul pentru acest tip de spațiu de lucru crește constant, ci și la nivel global, în celelalte locații ale noastre. De exemplu, numai pe parcursul acestui an, am anunțat nouă noi locații, dintre care două sunt în Israel, patru sunt în Germania, una este în Polonia și două sunt în SUA. În prezent, avem mai mult de 40 de locații în 20 de orașe”, adaugă Gil.

Mindspace a deschis prima locație în România în Decembrie 2018, în clădirea de birouri Campus A din cadrul Globalworth Campus. În aprilie 2019 a urmat și al doilea spațiu, Mindspace Victoriei, localizat în Bucharest Tower Center.

Membrii români ai Mindspace fac parte dintr-o comunitate globală de peste 15,000 de membri. Din grupul divers de membri Mindspace se numără companii precum Shell, Samsung, Microsoft, Barclays Bank și GoPro.