Timișoara are un nou spațiu de coworking - Cowork Timișoara, care a fost lansat vineri, 10 februarie. E cel mai nou hub destinat antreprenorilor, consultanților și freelancerilor din domeniile digitale și creative.

cowork timisoara adrian pica firoiu adrian munteanu
Foto - Adelin Ardelean

Cowork Timișoara este un proiect inițiat de un grup de trei antreprenori și tineri dedicați comunității locale de startup-uri, având o experință în antreprenoriat, startup-uri și organizarea de evenimente precum Startup Weekend Timișoara, Startup Pirates, Startup Coffee și Startup Survivor.

Acest proiect reprezintă următorul pas în dezvoltarea orașului Timișoara și a sectorului IT într-un hub antreprenorial de succes. Prin crearea acestui spațiu de lucru colaborativ, startup-urile și freelancerii din domeniu pot obține o nouă experiență, conectându-se la o comunitate ce are la bază schimbul de know-how și idei. Astfel, rezidenții Cowork Timișoara vor beneficia și de programe de dezvoltare specializate, sesiuni de mentorat unu-la-unu cu specialiști din diverse domenii, evenimente, ateliere cu lideri de opinii, seminarii motivaționale și programe de formare în antreprenoriat și IT.

Fondatorii Cowork Timișoara sunt Andrei Firoiu, Adrian Pica și Andrei Cosmin Munteanu. Cei care doresc să devină membrii comunitătii o pot face prin mai multe pachete: Full Time Rezident (100 euro), Pachetul Săptămânal (35 euro) sau Pachetul Nomad pentru o zi (10 euro).

cowork timisoara adrian pica firoiu adrian munteanu
Foto - Adelin Ardelean

“Vrem ca acest spațiu de coworking să fie locul care să găzduiască inovația digitală și unde antreprenorii se conectează, învață și își dezvoltă proiectele lor. E un loc unde oameni talentați pot veni să lucreze, să împărtășească idei și cunoștințe astfel încât toată comunitatea să aibă de câștigat“, a spus Adrian Pică, unul dintre cofondatori.