Campania se va desfășura în perioada 22 octombrie 2018 – 22 noiembrie 2018 și are ca scop strângerea a 110.000 de lei pentru deschiderea celui de-al doilea magazin de bere artizanală românească în București. Acesta va fi amplasat într-un proiect din Capitală - Agora Floreasca.

”Acum trei luni am pornit aventura vieții noastre - am deschis The Beer Institute. Îi invităm pe toți iubitorii de bere să ia și ei parte la aventură și să devină ambasadori ai The Beer Institute și ai berii artizanale românești! Fiecare participant poate subscribe pentru unul dintre cele cinci pachete, care îi aduc bere, super experiențe și chiar șansa de a avea numele pe Wall of Fame în noul shop”, a declarat Adina Mugescu, CEO și co-fondator The Beer Institute.

Cele 5 pachete ale Campaniei sunt:

• 100 lei (credit pentru bere, 1 pahar TBI, 1 deschizător de bere TBI)

• 500 lei (credit pentru bere, 1 zi “Behind the Bar” experience, 1 set 6 pahare TBI)

• 1.000 lei (credit pentru bere, 1 zi “Behind the Bar” experience, 1 set 6 pahare TBI, 1 sesiune de beer tasting pentru 4 persoane)

• 5.000 lei (credit pentru bere, numele pe un panou de onoare în magazine, ID Ambasador TBI, suport de lemn personalizat pentru un six-pack de bere)

• 25.000 lei (credit pentru bere, VIP treatment la evenimentul de deschidere, sesiune foto dedicate la marea deschidere, 1 sesiune de beer tasting pentru 8 persoane)

La finalul campaniei, fiecare contribuitor va primi The Beer Institute Card - un card valoric nominal, în funcție de pachetul ales. Pe card se va regăsi suma transferată, iar la fiecare vizită în magazin se va reține de pe card contravaloarea berii artizanale cumpărate.

”Banii pe care o să-i strângem în Campanie vor fi folosiți pentru amenajare, echipare și utilare dar și pentru primul stoc de bere artizanală. Campania durează 30 de zile, iar dacă totul se desfășoară așa cum ne-am propus și vom strânge banii necesari, pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, vrem să tăiem panglica și să inaugurăm noul magazin”, a declarat Andreea Săraru, co-fondator The Beer Institute.

Toate recompensele care se oferă pentru fiecare pachet (pahare, degustări, experiențe) vor ajunge la contribuitori imediat după inaugurarea magazinului din Agora Floreasca.