Marți, 23 noiembrie, de la 10:00, în cadrul celei de-a cincea ediție a conferinței CSR Growing Responsible, discutăm subiectele ”care ard” ale momentului.

Cifrele privind poluarea din România nu sunt îmbucurătoare, iar companiile se grăbesc să găsească metode sustenabile prin care să schimbe anumite politici ale business-ului.

De la ambalaje reciclabile la alimente bio, înclinația spre un green future este din ce în ce mai predominantă. Alături de invitații noștri, companii, ONG-uri, dar și autorități, vom explica soluțiile actuale și modalitatea în care acestea ajută deja mediul.

Printre invitații confirmați se numără Tanczos Barna, ministrul interimar al Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor; Stelian Matei, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Guvernului; Dragoș Tuță, fondator Ambasada Sustenabilității; Teodora Juravle, director Marketing Electrolux; Alina Kasprovischi, Fundația Comunitară București și nu în ultimul rând, Zsolt Kadar, Co-Founder / COO Bonapp.

Principalele teme asupra cărora ne vom axa sunt:

  • Poluarea în România: indici și măsuri pentru un aer curat
  • Colectarea corectă a deșeurilor și capacitatea României de a reciclaRisipa alimentară în România: câtă mâncare aruncăm
    Diferențele dintre eco, bio și reciclabil
  • Sustenabilitatea în business
  • Pași pentru educația în protecția mediului: sfaturi pentru copii și adulți

Înscrie-te gratuit AICI la evenimentul care va avea loc online pe 23 noiembrie 2021.

Evenimentul poate fi urmărit și în platforma de evenimente virtuale IC Events. Participanții pot discuta sau adresa întrebări speakerilor, pot schimba cărți de vizită virtuale pe care le vor primi pe email și pot discuta pe chat direct cu alti participanți în zona de Netwoking. În plus, ei pot vizita zona expo și standurile virtuale ale partenerilor.

Puteți consulta lista specialiștilor invitați în cadrul evenimentului AICI. Lista va fi completată și cu alte nume importante din domeniu.

CSR Growing Responsible: Green Future este un eveniment realizat de wall-street.ro și sponsorizat de Electrolux și Raiffeisen Bank.