”Am primit feedback-ul utilizatorilor din București și îl vom respecta întocmai. Astfel, începând de acum, la cursele tale către Aeroportul Internațional "Henri Coandă" și localitatea Otopeni nu se va mai adauga nicio taxă suplimentară”, spun cei de la Taxify.

Aceștia le reamintesc utilizatorilor faptul că șoferii parteneri Taxify nu trebuie să solicite niciodată o altă taxă suplimentară și trebuie să încheie cursa la destinația aleasă de clienți.

La mijlocul lunii decembrie, Taxify introdusese o taxă de 9 lei pentru destinațiile din afara Capitalei. Aceata era adăugată în mod automat pentru toate cursele ce porneau din oraș și depășeau centura Bucureștiului.

Taxify, o companie de ridesharing lansată în urmă cu patru ani, are peste 2,5 milioane de pasageri în 18 țări din Europa și Africa (printre acestea se numără Ungaria, România, statele baltice, Africa de Sud, Nigeria sau Kenya) și a primit investiții în valoare de aproximativ 2 milioane de euro. În Romania, aplicația este disponibilă pe sistemele iOS și Android și colaborează numai cu șoferi parteneri privați.