Partenerul secțiunii este First Bank, una dintre primele instituții financiare din România care a introdus în ofertă cardurile 100% virtuale. Asta înseamnă că un client poate să deschidă în mod virtual relația cu banca, de oriunde, să își emită cardul virtual, să facă TopUp de bani instant și să folosească respectivul instrument de plată imediat.

Prezent la Future Banking Summit 2022, Ionuț Encescu, Head of Products & Digital Innovation la First Bank, a spus că „atunci când îi întrebi care e banca lor, mulți oameni îți vor arăta telefonul. Dar, chiar dacă bankingul digital e în creștere, sucursalele încă sunt importante. La fel și interacțiunea de la distanță, prin video bank, cu un reprezentant al băncii. Serviciile noastre IT, pentru monitorizarea sistemului, sunt într-o continuă evoluție pentru a oferi clientilor rapiditate și siguranță.”

Nu am ales întâmplător acest subiect, ci pentru că este de actualitate în prezent. După cum știți, dacă plătiți taxele și impozitele datorate până la 31 martie 2023, beneficiați de o bonificație de 10%.

Puteți vedea toate detaliile în materialul video de mai jos, dar și pe site-ul futurebanking.ro.