Pe data de 18 septembrie, Point Nine Capital, un fond de investiții din Berlin, axat pe investiții în startup-uri early stage, organizează un eveniment la București destinat ecosistemului antreprenorial de la noi.

”După un eveniment de succes desfășurat la Kiev, acolo unde am avut oportunitatea de a ne conecta cu antreprenorii de acolo și să schimbăm idei cu unii dintre cei mai buni startup-iști și investitori din țară, suntem nerăbdători să explorăm unul dintre cele mai efervescente ecosisteme din Europa Centrală și de Est. Bucureștiul este un hub de tehnologie care se dezvoltă rapid, iar orașul este de ceva timp pe lista noastră. Suntem încântați că avem, în sfârșit, oportunitatea de a ne întâlni cu antreprenori din comunitatea locală și să inițiem o discuție. Echipa noastră este deschisă și nerăbdătoare să împărtășească din experiența sa în ceea ce privește ridicarea de investiții și scalarea la nivel internațional”, ne-au precizat reprezentanții Point Nine Capital.

După cum spuneam, pe data de 18 septembrie oficialii Point Nine Capital vor fi prezenți la București pentru o întâlnire cu antreprenorii români.

Printre speakerii care vă vor învăța cum să luați bani de la investitori din străinătate se numără Pawel Chudzinski, Managing Partner în cadrul Point Nine, Robin Dechant, Associate @Point Nine, Julia Morrongiello, Associate @Point Nine și Louis Coppey, Principal în cadrul fondului de investiții. Înscrierile se pot face accesând acest link.

Point Nine Capital este un fond de investiții axat pe finanțări oferite startup-urilor SaaS, din inteligență artificială, crypto, platformelor de tip marketplace. ”Suntem mereu în căutarea echipelor dedicate și pasionate care doresc să construiască viitoarele platforme, scopul nostru fiind de a le ajuta să reușească în ceea ce-și propun”, au precizat reprezentanții fondului german de investiții.

Evenimentul de la București face parte din #P9EUTour, o serie de întâlniri organizate de echipa fondului. În plus, Point Nine Capital organizează P9 Founder Summits, evenimente anuale la care participă antreprenorii din spatele companiilor pe care fondul le are în portofoliu.

Totodată, fondul a organizat, de la începutul acestui an, un Talent Camp în Berlin, un workshop de internaționalizare în Kiev, un eveniment destinat marketplace-urilor B2B în Berlin și un meetup în Paris.