La știrile zilei am aflat că există un concurs în Silicon Valley care vă poate oferi șansa de a primi o finanțare în valoare de 10.000 de dolari pentru startup-ul vostru și cum puteți să vă creșteți afacerea având la dispoziție resurse limitate. În plus, am citit că Tesla ar putea ajunge să valorize 1.000 de miliarde de dolari în următorul deceniu, că Microsoft a deschis un simulator pentru testarea dronelor, a roboților și a mașinilor autonome în regim open source. Tot la știrile zilei am aflat cinci motive pentru care copiii sunt niște antreprenori nemaipomeniți, că puteți aplica pentru joburi chiar de pe Facebook și cum Nike a devenit una dintre cele mai mari companii din lumea modei.

bani money finantare startup
  • Curiozitatea, capacitatea de a învăța rapid și resursele aflate la dispoziție sunt câteva dintre motivele pentru care un copil ar putea fi un antreprenor foarte bun.
  • Tehnologiile destinate seniorilor sunt la mare căutare în Silicon Valley. Dacă vrei să găsești finanțare, poate te gândești să faci un astfel de produs.
  • Mai întâi resurse și apoi bani. Cum să îți crești startup-ul cu resurse limitate.