Valoarea proiectului este de peste 4,2 milioane de lei, din care 95% este finanțare nerambursabilă. Perioada de implementare este 21 mai 2018 – 20 mai 2019.

”Peste 500 de manageri și antreprenori din toată țara – cu excepția regiunii București- Ilfov - vor participa la programe de instruire oferite de Ascendis. Am gândit o suită de cursuri mai degrabă practice decât teoretice, care să-i ajute chiar de a doua zi pe managerii și antreprenorii implicați în acest proiect. Vom aborda subiecte precum leadership, finanțe, cultura de organizație sau inovație. Participanții vor lua contact cu cele mai noi metodologii de training și vor pleca acasă cu instrumente care să-i ajute mai departe, în viața de zi cu zi”, a declarat Andrei Goșu, directorul general al Ascendis Consulting, citat de wall-street.ro.

În cadrul acestui program, trainerii Ascendis vor ajuta la dezvoltarea competențelor și abilităților pentru 495 de manageri și antreprenori și 10 angajați ai departamentelor de resurse umane din cadrul unor companii care activează în sectoare cu potențial competitiv / de specializare inteligentă.