Cursul de programare se desfășoară online timp de 16 săptămâni, vinerea și sâmbăta, și este structurat în 4 module. Cei care finalizează cursul pot alege să se angajeze prin intermediul Codecool. Iar dacă li se găseşte un job de Junior Front-End Developer și aceștia îl acceptă, primesc înapoi 500 euro din taxa totală.

Conform unui studiu realizat anul trecut de Codecool în parteneriat cu Brainspotting, în 2019 România avea un deficit anual de peste 15.400 de specialiști IT. Anul acesta însă, piața a suferit o nouă transformare, odată cu ultimele evenimente care au zguduit puternic aproape toate industriile.

Potrivit datelor Ministerului Muncii, de la intrarea în vigoare a stării de urgenţă, au fost suspendate peste 1 milion de contracte individuale de muncă, iar cifrele arată că șomajul se va dubla în acest an față de 2019.

Cel mai nou curs de programare de Codecool nu necesită studii sau experiență în domeniu. IT-ul este unul dintre puținele domenii în care lucrurile merg bine în continuare, iar cursul poate fi o soluție pentru cei care sunt în căutarea unui nou job sau doresc o reconversie profesională cât mai rapid.

Cursul de Front-End Developer este dedicat tuturor celor care au peste 18 ani și care dispun de un calculator.

Cursul combină partea de hard-skills cu cea de soft-skills și îi pregătește pe cursanți să poată dezvolta singuri site-uri și aplicații web, chiar dacă nu au alte cunoștințe de programare. Programul este de 10 ore pe săptămână (2 ore vinerea și 8 ore sâmbăta), la care se recomandă studiul individual de cel puțin 2 ore pe zi.

OPȚIUNI DE PLATĂ - ofertă de primăvară, valabilă până pe 1 iunie 2020:

  • Plata integrală în avans - cei care aleg să achite într-o singură tranșă înainte de începerea cursului primesc 20% discount, plătind astfel doar 5700 RON în loc de 7200 RON (adică 1425 RON/modul)
  • Plata eșalonată înainte de fiecare modul - cei care aleg plata eșalonată în 4 tranșe, înainte de începerea fiecărui modul, primesc 10% reducere, plătind astfel doar 1600 RON/modul, în loc de 1800 RON (adică 6400 RON/curs)

Beneficiile cursului de programare de Front-End Developer

  • Te (re)califici profesional pentru una dintre cele mai râvnite profesii actuale și poți candida la una dintre cele peste 900 de poziții de Junior Front-End Developer din România;
  • Vei avea ocazia să dai restart carierei într-una dintre cele mai cool și inovative industrii din piață - industria IT;
  • Dacă ești suficient de încrezător și perseverent, după ce termini cursul poți să te gândești la lansarea propriei afaceri; un business digital sau un magazin online;
  • La final, chiar vei putea construi un site de la zero;
  • Dacă alegi ca la finalul cursului să te angajezi prin intermediul Codecool, vei primi înapoi 500 de euro din taxa totală;
  • Vei avea acces la comunitatea Codecool, o comunitate de peste 100 programatori în România și mai mult de 600 la nivel global.

Mai multe detalii despre cursul de Front-End Development puteți găsi aici. Iar dacă vreţi să intraţi în contact direct cu echipa Codecool, o puteţi face prin intermediul unui Open Day online, organizat special pentru a vă răspunde la toate întrebările legate de noul curs. Evenimentul va avea loc joi, 7 mai, începând cu ora 17:00 și poate fi accesat la acest link: https://www.facebook.com/events/542267849809425/.

Pe lângă noul curs, Codecool își continuă activitatea educativă, iar înscrierile pentru cursul de Junior Full-Stack Developer sunt în continuare deschise.