În caz că pe lista voastră de elemente de învățat pentru web development se află Angular, unul dintre cele mai populare framework-uri JavaScript, am găsit pentru voi o scurtă listă de cursuri de programare pe care le puteți accesa în mod gratuit.

Trebuie să știți faptul că Angular este un framework preferat de foarte mulți dezvoltatori de aplicații web, este susținut de Google – așa că nu trebuie să vă faceți griji că va ajunge un concept învechit – și, mai ales, într-un studiu făcut de cei de la StackOverflow în acest an în rândul comunității, Angular a reieșit ca fiind pe locul doi în rândul framework-urilor de JavaScript, după Node.js.

Așa că, iată care sunt câteva dintre cele mai utile resurse gratuite pentru viitorii web developeri care vor să învețe Angular.

Angular 2 Notes for Professionals

Este un ebook realizat din conținut ce se regăsește pe Stackoverflow, poate fi accesat în mod gratuit și conține o grămadă de trucuri venite chiar din partea comunității de specialiști de acolo. Așa că vei putea învăța chiar din experiența web developerilor care lucrează în domeniu de ceva timp.

Getting Started with Angular 2+

Cursul este gratuit și poate fi accesat pe Udemy. Durează 2 ore, are 14 lecții, iar la finalul acestuia veți fi acumulat destul de multe cunoștințe pentru a realiza propria aplicație Angular 2+.

Cursuri gratuite de programare: Angular – Mastering the Basics

Este un alt curs foarte bun prin care puteți învăța elementele de bază din Angular în mod gratuit. Este disponibil tot pe platforma Udemy, are 31 de lecții cu o durată de 3 ore și 50 de minute.

Citește un interviu cu Ciprian Harabagiu, coordonatorul operațiunilor Udemy din țara noastră: "Avem un profesor român pe locul 27 global". Planurile platformei în România.

Angular Fast Crash Course

Un alt curs gratuit cu ajutorul căruia puteți învăța Angular este disponibil pe Udemy. Cu ajutorul acestuia vă va fi ușor să învățați să folosiți Angular 2,4,5,6 și alte versiuni. Este un curs ideal pentru cei care vor să deprindă rapid aptitudinile necesare de Angular ca să poată începe cât mai rapid primul proiect.

Angular – Tutorial: Tour of Heroes

Este tutorialul oficial lansat de echipa din spatele Angular, așa că este cea mai bună resursă pentru a învăța Angular în 2018. Acest tutorial cuprinde toate elementele de bază necesare învățării Angular.