Întrucât programul TechTalent Growth se va încheia în septembrie 2021, când vor avea loc și examenele finale, în luna iulie se vor organiza ultimele grupe din program, în funcție de locurile disponibile pentru fiecare curs. Astfel, cursurile care mai pot primi candidați sunt:

  • DPO – 24 locuri disponible, înscrieri până joi, 15 iulie
  • Baze de date – 24 locuri disponibile, înscrieri până joi, 8 iulie
  • Web Design – 14 locuri disponibile, înscrieri până joi, 24 iulie

Până în prezent, la cursurile TechTalent Growth au participat peste 300 de persoane, angajate în cadrul a peste 90 de companii. Raportat la județele din care fac parte firmele, cele mai multe înscrise au fost din Iași (14), Brașov(9) și Cluj (9).

Programul se adresează companiilor din toată țara – cu excepția București și Ilfov, indiferent de dimensiune, care se încadrează într-unul dintre domeniile de activitate corespunzătoare codurilor CAEN de aici.

La cursurile IT organizate de ANIS prin programul TechTalent Growth, companii cu potențial de inovație și-au înscris angajații pentru perfecționare în următoarele domenii: programare (DevOps și Java), web design, administrare de baze de date, DPO.

Participarea la cursuri este gratuită, toate costurile implicate fiind asigurate din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

Informații suplimentare referitoare la durata fiecărui curs în parte, agenda și curricula acestora, precum și formularul de înscriere se regăsesc pe pagina: https://anis.ro/techtalentgrowth/.