Cursul este realizat în parteneriat cu Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD).

Nu sunt necesare cunoștințele în domeniu, întrucât programul de învățare este construit pentru începători, cu 30 % teorie și 70 % practică.

În cadrul cursului, participantele vor avea ocazia să descopere ce presupune programarea Low-Code, cu ce se diferențiază aceasta de programarea tradițională și cum o pot utiliza cu ușurință în viața de zi cu zi și în diversele activități pe care le desfășoară.

Cursul de Low-Code Engineering din martie este sprijinit de BERD în cadrul programului Women in Business, care sprijină afacerile conduse de femei şi femeile antreprenor prin facilitarea accesului la consultanţă, mentorat şi oportunităţi de învăţare.

În România, programul Women in Business beneficiază de finanţare din partea EBRD Small Business Impact Fund (Italy, Japan, Korea, Luxembourg, Norway, Sweden, Switzerland, Taiwan Business - EBRD Technical Cooperation Fund and the USA). Astfel, participarea la curs este acoperită în proporție de 70% de către BERD, iar restul de 30% de către participantele eligibile.

Curs programare Low-Code: desfășurare și înscriere

Cursul se desfășoară în mediul online, începând cu data de 8 martie 2022.

Pentru a te înscrie la acest curs, trebuie să te asiguri că ești eligibilă consultând condițiile de pe site-ul web Wantsome. După rezolvarea testului și discuția de la interviu, îți ocupi locul și te poți pregăti pe bune pentru cele 3 luni de învățare.

Până în prezent, Wantsome a înregistrat un număr de peste 1.800 de absolvenți, angajări în 114 companii IT de outsourcing sau de produs, 49 de programe de mentorat susținute de 36 de mentori cu experiență, specialiști în IT în companii de renume internațional.