Au trecut vremurile în care plăteai sume substanțiale pentru a-ți face reclamă prin reviste, ori prin panouri imense aflate pe marginea șoselelor. Acum poți să ajungi la clienți chiar din fața calculatorului, cu ceva bani băgați în publicitate online bine targetată.

Iar ca să faci chiar tu acest lucru, ai nevoie să știi cu ce se mănâncă Google AdWords și Facebook Ads. Pentru asta există niște cursuri aproape gratuite care te învață cum să aduci oameni pe site-ul tău. Totuși, dacă decizi să-ți lași promovarea pe mâna experților, poți apela la ajutorul specialiștilor în digital marketing și comunicare listați pe platforma BizTool.ro.

Revenind la acele cursuri aproape gratuite care te învață să aduci oameni pe site-ul tău, am găsit două module, pentru Google AdWords și Facebook Ads, pe care le puteți achiziționa la un pret de 10 ori mai mic.

The Ultimate Guide To Google AdWords 2018

Dacă ținem cont de faptul că 85% dintre persoane folosesc Google pentru a căuta informații referitoare la produsele pe care intenționează să le cumpere, sau ca să afle mai multe detalii despre business-urile producătoare, este vital să profitați de oportunitățile oferite de motorul de căutare și să le faceți parte din strategia de marketing.

Acum vă puteți înscrie pentru a beneficia de acest ghid pentru AdWords. Pune la dispoziție 70 de cursuri și 18 ore de conținut care acoperă teme diverse ce țin de optimizarea unei campanii de AdWords. Prețul inițial al acestui curs este de 199,99 de dolari, însă poate fi achizionat acum la 12,99 de dolari.

Facebook Ads & Facebook Marketing Mastery Course

Un raport din 2017 arăta faptul că Facebook este platforma de social media preferată de 625 dintre oamenii de digital marketing. Motivul este unul destul de simplu: le permite business-urilor să ajungă extrem de ușor la o varitate de potențiali clienți.

Iar prin intermediul acestui curs aproape gratuit, care te învață să aduci mai mulți clienți pe site-ul tău, afli mai multe informații despre social marketing, cum să faci un advertorial relevant, cum să crești conversiile sau să crești engamentul.

Cursul are o durată de 11 ore și, în mod normal, costă 199,99 de dolari, însă poate fi achiziționat la 29,99 dolari.