Fie că ai în familie gameri, programatori, designeri pasionați de muzică, Logitech vine în ajutorul tău cu cele mai potrivite cadouri!

Pasionații de gaming sigur s-ar bucura să găsească sub brad un mouse G502 Hero, considerat mouse-ul nr. 1 din lume pentru gaming, cu milioane de produse vândute. G502 este îndrăgit de toți, câștigând multiple premii și, mai important, inimile și mințile unor mari comunități de gameri, inclusiv jucătorii, profesioniștii și pasionații din întreaga lume.

Are aceeași formă care l-a consacrat dar dispune de cele mai noi tehnologii, inclusiv de senzorul HERO 16K, ce oferă o viteză de răspuns excepțională, precizie ridicată, rezoluție de până la 16.000 DPI și un tracking capabil să depășească 400 IPS fără accelerare, filtrare sau netezire. Mai mult, G502 Hero consumă de 10 ori mai puțină energie decât moușii din generația anterioară. Pentru un control complet personalizabil, mouse-ul dispune de 11 butoane programabile și de un scroll hiper-rapid. Gamerii sigur vor fi mulțumiți de tehnologia Logitech G LIGHTSYNC ce oferă o iluminare RGB complet personalizabilă, care se poate sincroniza cu jocurile alese.

Dar și mouse-ul G502 Lightspeed este o alegere potrivită pentru un cadou în acest an. Este mouse-ul ideal de gaming care se simte ca o extensie a jucătorilor și asigură o experiență de joc mai captivantă ca oricând. Ca și G502, G502 Lightspeed dispune de HERO16K, cel mai performant senzor, care oferă o viteză de răspuns excepțională, precizie ridicată, rezoluție de până la 16.000 DPI și tracking capabil să depășească 400 IPS fără accelerare, filtrare sau netezire. Gamerii înrăiți, care sunt obișnuiți să meargă la competiții, sigur vor aprecia acest mouse care beneficiază de tehnologia wireless ultra-rapidă LIGHTSPEED, ce asigură jucătorilor o experiență de joc mai rapidă decât cea oferită de dispozitivele cu fir, o conexiune wireless care asigură o viteză de răspuns rapidă și rezistență ridicată pentru a asigura performanța. Mai mult, mouse-ul se încarcă pe măsură ce te joci. Asta mulțumită sistemului de încărcare wireless POWERPLAY. G502 Lightspeed se conectează wireless la POWERPLAY pentru a beneficia de încărcare eficientă și transfer de date printr-un singur cablu USB.

Cu siguranță vei face furori dăruind o pereche de căști cu design unic - G332 Special Edition. Sunetul este impecabil, au microfon Crystal 6mm flip-to-mute, sunt ușoare, bine echilibrate și au o bandă de piele pentru un confort mărit. Se pot conecta la calculator sau la mobil, inclusiv la console de gaming precum Playstation 4™ și Xbox One™ printr-un input de 3.5 mm. Iar ca să poți găsi produsele mai ușor, află că acestea sunt disponibile în magazine precum Emag, Altex, Flanco sau Media Galaxy!