Noile Dell Latitude 5430 Rugged și Latitude 7330 Rugged Extreme conțin:

  • Procesoare Intel de ultimă generație (a 11-a generație Tiger Lake) pentru o productivitate sporită pe teren
  • Conectivitate Wi-Fi6E și 5G pentru misiuni importante
  • Ecrane touch îmbunătățite, vizibile în lumina naturală intensă și care pot fi utilizate cu mănuși, cu o luminozitate de până la 1400 de niți, pentru utilizare în aer liber
  • Durată îmbunătățită de funcționare a bateriei până la aproape 25 de ore; baterii duble schimbabile și Express Charge Boost pentru o încărcare de până la 35% în 20 de minute pentru operațiuni pe teren 24/7.

În plus față de toate aceste caracteristici, personalul de siguranță publică poate folosi opțiunea de conectivitate la rețeaua 5G sau pot profita de FirstNet Ready, un serviciu care oferă acces prioritar la rețele de bandă largă dedicate, rapide, fiabile și de mare capacitate, pentru coordonarea rapidă pe teren în timpul situațiilor de urgență.

Atât noul Dell Latitude 5430 Rugged cât și Latitude 7330 Rugged Extreme vin cu autentificare avansată TPM 2.0 ControlVault pentru dispozitive securizate. Cheile criptografice integrate, cititorul de carduri inteligente cu contact și fără contact și opțiunile cititorului de amprente oferă securitate suplimentară a dispozitivului.

Dacă aveți o slujbă care necesită, pe teren, echipamente rezistente și cu performanțe optime, atunci Latitude 5430 Rugged este potrivit. Cântărește doar 1,97 kg. Este testat la cădere de la 3 picioare (0,91 metri) și vine cu un grad ridicat de protecție împotriva prafului, murdăriei și pătrunderii apei (IP-53).

Dell Latitude 7330 Rugged Extreme – cel mai mic laptop fully-rugged 5G de 13”.

Latitude 7330 Rugged Extreme are un ecran cu vizibilitate în lumina direct a soarelui de 1400 de nituri și cu capacitate multi-touch, operabil și cu mănuși. Este testat la cădere de până la 6 picioare (1,82 metri) și protecție IP-65 împotriva prafului, murdăriei și pătrunderii apei.

Ambele dispozitive sunt primele de la Dell care sunt livrate cu noul Windows 11 preinstalat, oferind de la început cea mai bună experiență de utilizare posibilă - deoarece experiența trebuie să fie aceeași indiferent de condiții.

Pentru a îmbunătăți și mai mult performanța sistemului, noile laptopuri Rugged vin, de asemenea, cu Dell Optimizer, o aplicație software care utilizează inteligența artificială și învățarea automată pentru a optimiza performanța pe baza utilizării.

Laptopurile Dell Latitude Rugged 5430 și 7730 vor fi disponibile pentru comenzi din 9 decembrie 2021, echipate cu Windows 11.