Cel mai bine vândut portofoliu de servere din lume oferă clienților puterea necesară pentru a obține informații în timp real și a acționa pe baza datelor oriunde s-ar afla acestea - de la centrele de date de bază până la cloud public și alte locații. Reconfigurat cu 17 noi servere PowerEdge și susținut de 1.100 de brevete deținute sau depuse de Dell, noul portofoliu oferă cele mai bune performanțe la ora actuală.

„Datele sunt create și utilizate în mai multe locuri decât oricând, iar organizațiile trebuie să le prelucreze cât mai repede posibil”, a declarat Jeff Boudreau, președinte și director general, Infrastructure Solutions Group la Dell Technologies. „Pe măsură ce ne inovăm pentru viitorul IT, automatizarea avansată devine o necesitate, indiferent de locul în care se află infrastructura. Noile noastre servere PowerEdge oferă performanțe de nivel următor pentru a sprijini clienții să accelereze prelucrarea datelor și să se îndreapte către calculul autonom.”

Calculul autonom îi ajută pe clienți să realizeze pe deplin infrastructura auto-implementată, auto-aprovizionată și auto-gestionată în viitor. Astăzi, serverele și managementul sistemelor PowerEdge pot economisi până la 85% de timpul de lucru și pot elimina zeci de pași în procesul de automatizare.

Cea mai bună performanță până în prezent îi ajută pe clienți să atingă obiectivele mai repede

Optimizând cele mai noi tehnologii de la AMD și Intel, noile servere PowerEdge furnizează puterea de calcul necesară pentru sarcinile și aplicațiile cele mai complexe ale clienților. Câteva exemple ale performanței:

  • PowerEdge R6515, cu procesoare de generația a treia AMD EPYC™, accelerează capacitățile de procesare a datelor cu până la 60% în marile baze de date Hadoop4, scurtând timpul de obținere a rezultatelor.
  • PowerEdge R750, cu procesoare scalabile Intel® Xeon® de generația a treia, oferă performanțe mai mari cu până la 43% în rezolvarea ecuațiilor liniare paralele5, susținând cele mai intense sarcini de lucru ale clienților.

„Mediul virtualizat pe care l-am implementat în serverele PowerEdge ne oferă posibilitatea de a schimba rapid sarcinile de lucru după cum este necesar”, a declarat Joel Weight, director tehnic la Overstock.com. „Fie că este vorba de e-mail, de o creștere a traficului clienților sau de o sarcină machine learning care trebuie finalizată rapid, ne putem adapta la nevoile companiei datorită flexibilității și performanțelor PowerEdge.”

Bazat pe AI pentru a face față sarcinilor intensive

Serverele PowerEdge vin acum cu PCIe Gen 4.0 – dublându-și performanța față de generația anterioară - și cu până la șase acceleratoare pe server pentru a face față celor mai intense sarcini. Aceste tehnologii, combinate cu inteligența autonomă PowerEdge, creează cel mai avansat portofoliu PowerEdge pe baze AI la ora actuală, permițând organizațiilor să anticipeze și să răspundă mai rapid nevoilor lor.

Acest nou portofoliu cuprinde două noi servere optimizate cu acceleratoare:

  • PowerEdge XE8545 - proiectat pentru sarcini AI, rulează cea mai nouă soluție HPC Ready pentru AI și Data Analytics, ușurând sarcinile AI, analytics și advanced computing într-un singur sistem. PowerEdge XE8545 combină până la 128 de procesoare de a treia generație AMD EPYC, patru NVIDIA A100 GPU și optimizează performanța software NVIDIA A100 GPU in a dual socket, 4U rack server.
  • PowerEdge R750xa – livrează performanță GPU destinată trainingului machine learning, inferențelor și AI, inclusiv recent anunțata suită software NVIDIA AI Enterprise pentru VMware vSphere 7 Update 2. Serverul dual socket, 2U rulează a treia generație a procesoarelor scalabile Intel® Xeon® și susține până la patru double wide GPU și șase single-wide GPU.

Construit pentru a performa în medii pretențioase, portofoliul include acum noile servere robuste PowerEdge XR11 și XR12, care livrează performanță și securitate organizației într-o structură rezistentă. Cu un șasiu întărit și suport pentru multiple acceleratoare, serverele XR11 și XR12 bazate pe tehnologie Intel sunt proiectate pentru cerințele tot mai mari de sarcini de lucru dificile.

„Infrastructura evoluează de mult dincolo de centrele de date, iar sarcinile de lucru devin din ce în ce mai complexe”, a declarat Patrick Moorhead, fondator și președinte Moor Insights & Strategy. „Serverele și soluțiile inteligente de management Dell oferă organizațiilor opțiunile și instrumentele de calcul pentru a rula chiar și cele mai complexe sarcini de lucru oriunde e nevoie.”

Securitate încorporată pentru protecție end to end

Organizațiile din întreaga lume declară că preocuparile lor principale pe calea transformării digitale sunt confidențialitatea datelor și securitatea cibernetică.6 Construit cu o arhitectură cyber-rezilientă și pe baza unui sistem de securitate Root of Trust precis stabilit, noul portofoliu de servere PowerEdge sunt securizate în tot ciclul de viață, de la fabricare, implementare și dincolo de aceasta.

Securitatea începe înainte de implementare cu verificarea componentelor securizate Dell Technologies și continuă cu procedurile de securizare a lanțului de aprovizionare Dell. Cu caracteristici unice, cum ar fi PowerEdge UEFI Secure Boot Customization, securitatea poate fi gestionată mai atent pentru a contracara eficient atacurile.

Răcire eficientă din punct de vedere energetic, proiectată având în vedere durabilitatea

Produsele eficiente din punct de vedere energetic sunt importante pentru mediu și pentru clienții noștri, iar angajamentul nostru față de sustenabilitate este o prioritate în tot ceea ce facem.Cu un șasiu special, noile servere dispun de răcire adaptivă cu scopul unui consum mai eficient de energie, care mărește eficiența energetică cu până la 60% față de generațiile anterioare.7 Datorită unui sistem de răcire multi-vector, serverele PowerEdge dirijează fluxul de aer către zonele cele mai fierbinți pentru o răcire eficientă. Sistemul de răcire directă cu lichid, disponibil pe anumite servere, dispune de o tehnologie proprietară de detectare a scurgerilor pentru identificarea și rezolvarea eventualelor probleme cât mai rapid.

Disponibilitate

  • Serverele Dell EMC PowerEdge C6525, R7525, R6525, R7515 and R6515 cu procesoare de generația a treia AMD EPYCTM pot fi comandate, la nivel global, acum.
  • Serverele Dell EMC PowerEdge XE8545 cu procesoare de generația a treia AMD EPYC și NVIDIA A100 GPUs vor putea fi comandate începând cu 29 martie.
  • Serverele Dell EMC PowerEdge C6520, MX750c, R750, R750xa, R650 cu procesoare scalabile de generația a treia Intel® Xeon® Scalable vor putea fi comandate din mai 2021.
  • Dell EMC PowerEdge R750xs, R650xs, R550, R450, precum și PowerEdge XR11 and XR12 sunt planificate pentru al doilea trimestru 2021.