Pe data de 26 septembrie, How to Web organizează Demo Nights Brașov, eveniment la care sunt invitați să se înscrie fondatorii de startup-uri, cei care au idei sau prototipuri deja funcționale. Vă veți putea prezenta proiectele și veți primi feedback de la experți din industrie.
La acest eveniment veți avea ocazia să le cereți feedback despre produsele și serviciile la care lucrați lui Bogdan Predușcă (Fitbit), Giorgiana Neagu (Aspire), René Schöb (KPMG România), Cristian Pațachia (Orange Fab), Ionuț Țața (Iceberg), Sorin Sfetcu (Google), Florin Iordache (Alpha Bank România), Mihai Raneti (CyberSwarm), Claudiu Murariu (InnerTrends).
Dacă vi se pare o ocazie bună de a vă face cunoscute proiectele la care lucrați, sau doar pentru a vă valida (sau nu) niște idei, trebuie să știți că data limită până la care se poate aplica pentru participarea în concursul de startupuri Demo Nights Brașov este 23 septembrie 23:59.
Ca și până acum, vor fi acceptate doar șase proiecte, iar fiecare echipă va putea susține un pitch de 5 minute și va avea 5 minute la dispoziție pentru a răspunde la întrebările juriului.
În plus, vor fi alese două echipe câștigătoare (Best Pitch & Best Startup) iar acestea vor primi standuri gratuite la How to Web 2019 (eveniment care are loc între 30 și 31 octombrie la București), dar și locuri garantate în ultima rundă de evaluare a competiției Startup Spotlight.
De reținut este și faptul că Bogdan Predușcă, un fost fondator de startup la rândul său, va povesti despre experiența sa de business și parcursul său de la product manager pentru Vector Watch și acum pentru Fitbit.
Despre How to Web
How to Web este una dintre cele mai importante conferințe anuale de tehnologie și inovație din Europa, ce reunește antreprenori în tehnologie, dezvoltatori de produs, developeri, specialiști în marketing online, inovatori și investitori, care sunt în căutare de inspirație și know-how despre cum să dezvolte produse și afaceri digitale.
Conferința How to Web a fost lansată în 2010. A pornit ca o conferință dedicată startup-urilor și a ajuns unul din cele mai mari și importante forumuri de învățare din Europa Centrală și de Est. De la an la an a contribuit la adoptarea mentalității de startup în România și în această parte a Europei. În cadrul conferinței, inovațiile și tacticile din zona de startups sunt puse la îndemâna tuturor participanților pentru a le putea adapta și însuși pentru creșterea propriilor proiecte și afaceri.
Mai multe informații puteți găsi pe site-ul conferinței: howtoweb.co.