Proiectul este implementat de Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România în perioada ianuarie 2020 – iulie 2021.

Programul de formare, dezvoltat in colaborare cu Google Atelierul Digital, te învață cum să-ți faci un profil online pentru tine și afacerea ta, cum să construiești o campanie de marketing digital sau cum să folosești rețelele sociale si Youtube-ul pentru promovare. Poți afla cât de importantă e pagina de contact a website-ului tău și cum poți să protejezi prezența online a afacerii de atacurile cibernetice.

Cele 360 de persoane așteptate să acceseze acest program vor avea la dispoziție o aplicație mobilă care va constitui suportul procesului de formare și va avea integrată partea practică a cursului (conținut digital multimedia).

Cei interesați pot participa la evenimentele Tech Day, organizate în fiecare dintre cele trei regiuni, unde pot afla secretele prezenței digitale și importanța acesteia pentru dezvoltarea unei afaceri de la Ambasadorii Digitalizării, antreprenori sau experți în domeniul IT. În cadrul evenimentelor se vor organiza și expoziții de specialitate, cu prezentări de aplicații și inovații în domeniul tehnologiei și internetului.

Primul eveniment, care va avea loc la Ploiești, pe data de 4 martie, ora 10:30, la Centrum Conference & Ballroom, îi va avea ca invitați pe Ana Medeșan, Finnish Teacher Training Center, Mădălin Dumitru, Cyber Smart Defence, Ana Crețu, BCR InnovX, Alin Daniel Iftemi, Modex si Adrian Măniuțiu, PhotoMedia Management, EM360 cu Adi Măniuțiu, Ambasadori ai Digitalizării. Invitați speciali vor fi Florin Jianu, Președinte Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici si Mijlocii din România și Răzvan Bologa, Nexlab.tech.

Pentru informații suplimentare referitoare la proiect puteți scrie pe adresa digilab@ptir.ro.