Citește tot materialul, iar apoi întoarce-te aici pentru a obține Pachetul „Digitalizarea Afacerii Tale”.


Accesul la servicii medicale a trecut deja de ceva timp de la stadiul de nice to have în rândul beneficiilor extrasalariale pe care un angajator le oferea în momentul recrutării, la o parte integrantă din pachetul pe care o firmă îl oferă celor mai noi colegi pe care-i atrage, demonstrând, astfel, că se gândește constant la bunăstarea fizică și emoțională a angajaților.

La nivelul lui 2020, peste 1,6 milioane de angajați din România aveau abonamente medicale la diverse clinici.

Bugetele alocate de companii, în 2020, pentru beneficiile angajaților au crescut ușor. Astfel, dacă în 2019 bugetul lunar brut oferit fiecărui angajat pentru beneficii flexibile era de aproximativ 390 de lei, anul trecut, media lunară a trecut de 400 de lei. Angajații au direcționat 75% din bugetele lor înspre beneficii scutite total sau parțial de taxe.

Și cum ultimul an a făcut mai dificilă deplasarea și prezența în siguranță în cabinetele medicilor de diverse specializări, ai putea să faci un parteneriat cu un furnizor de servicii online din domeniul medical.

Abonamentele medicale SanoPass oferă angajaților acces la servicii medicale de prevenție, precum consultații, investigații și analize medicale. Serviciile pot fi accesate prin intermediul aplicației mobile într-o rețea de peste 850 de clinici private și cabinete medicale individuale.

SanoPass este și unul dintre partenerii pe care-i regăsești în pachetul Mastercard, ”Digitalizarea Afacerii Tale”, o suită de soluții pentru accelerarea transformării digitale dedicată antreprenorilor și întreprinderilor mici și mijlocii din România ce își realizează operațiunile financiare prin cardurile Mastercard Business emise în România.

Această suită de soluții include 50% reducere la abonamentele medicale SanoPass dedicate angajaților și servicii gratuite de medicina muncii.

De ce ai nevoie de servicii medicale digitale pentru angajații tăi?

În primul rând, pentru că odată ce accesezi oferta SanoPass ai o singură aplicație mobilă pentru toate serviciile medicale din pachetul de beneficii, cu harta clinicilor partenere și istoricul medical.

În al doilea rând, pentru că angajații tăi vor avea acces imediat la o rețea națională de peste 850 de clinici și cabinete medicale individuale, putând să-și facă programări rapide în funcție de proximitate. Abonamentul SanoPass asigură programări pentru consultații sau investigații, indiferent de specialitate, în maxim 48 de ore, rezolvând una dintre principalele nemulțumiri ale celor care utilizează în prezent abonamente medicale.

Așa cum precizează echipa SanoPass, în mod normal, timpul mediu pentru a găsi o programare la un medic specialist depășește 10 zile iar durata vizitei nu este mai lungă de 15 minute.

Angajații ce dețin un abonament SanoPass își pot face programări la orice clinică parteneră, având deplina libertate de a alege, în funcție de proximitate sau de preferințele personale.

Pachetele oferite pot include pe lângă serviciile de medicina muncii și investigații, analize medicale, stomatologie, psihologie, fizioterapie, imagistică avansată.

Pentru că SanoPass a introdus încă de la debutul pandemiei servicii de telemedicină într-un parteneriat cu Telios, angajații tăi pot direct din aplicația SanoPass pentru a discuta cu un asistent medical calificat, iar apoi cu un medic specialist care soluționează problema medicală, oferind diagnostic și plan de tratament. Pentru a monitoriza evoluția stării de sănătate, abonatul este apoi apelat de un specialist Telios în termen de 48 de ore de la consultație.

Pe lângă aceste avantaje legate de timp, specializările la care pot avea acces colegii tăi, și oportunitatea serviciilor de telemedicină, poate unul dintre cele mai importante beneficii pentru firma ta, pe lângă sănătatea angajaților ar mai fi acesta: costurile reduse pentru serviciile medicale.

Companiile aleg serviciile medicale pe care vor să le ofere angajaților, costul minim al unui abonament este de 11 euro pe lună (medicina muncii), în timp ce costul celui mai scump abonament este de 40 euro pe lună. SanoPass este singura companie din România care oferă la sfârșitul anului contractual banii înapoi pentru serviciile medicale contractate și neefectuate.

Ce conține pachetul Mastercard și SanoPass

Cu pachetul pe care-l pun la dispoziție Mastercard și SanoPass angajații tăi se pot bucura de serviciile medicale de care au nevoie, iar compania ta beneficiază de 50% reducere la achiziționarea acestora printr-un card Mastercard Business sau Corporate, direct de pe site-ul SanoPass.

De reținut este faptul că oferta Mastercard și SanoPass este valabilă pe întreg parcursul acestui an.

Serviciile SanoPass pot fi accesate și de către companiile care dețin carduri Mastercard pentru angajați dacă acestea doresc să le asigure angajaților pachete personalizate, cu discount de 50%.

Totodată, posesorii de card Mastercard beneficiază în exclusivitate de 15% cashback la toate serviciile medicale disponibile prin platforma SanoPass, iar clienții premium au acces la consultații și investigații la Medicina Generală, Medicină Internă, Stomatologie și analize de laborator gratuite, în cadrul a peste 850 de clinici, și la peste 10.000 de medici la nivel național.

Aplicația le oferă utilizatorilor servicii nelimitate de consiliere medicală telefonică, asistență psihologică rapidă, dosar medical electronic, gestionarea digitală a programărilor și avantajul plății digitale simple și sigure, direct în aplicație.

Pachetul pentru Digitalizarea Afacerii

Mastercard susține antreprenorii din România prin „Pachetul pentru Digitalizarea afacerii”, o suită de soluții pentru accelerarea transformării digitale dedicată antreprenorilor și întreprinderilor mici și mijlocii din România ce își realizează operațiunile financiare prin cardurile Mastercard Business emise în România.

„Pachetul pentru Digitalizarea Afacerii” aduce împreună o serie de parteneri care se adresează segmentul de clienți IMM și care au construit pentru aceștia soluții personalizate, disponibile în baza parteneriatului cu Mastercard, care vin la pachet cu discounturi de preț atunci cand sunt achiziționate cu un card Mastercard Business.

Setul a debutat cu o serie de oferte relevante, create împreună cu Connections Consulting, certSign și SanoPass, urmând să fie extins cu noi beneficii pe toată durata anului 2021.