Mavic Air este o dronă intermediară, care costă 800 de dolari, amplasată între cel mai ieftin model, adică Spark (500 de dolari), și cel mai scump, Mavic Pro, de 1000 de dolari.

DJI Mavic Air se pliază pentru a fi ușor transportabilă și este cu 41% mai ușoară decât Mavic Pro. Camera are un senzor de 1/2,3 inci și poate filma 4K la 24 sau 30 de cadre pe secundă.

Fotografiile sunt de 12 megapixeli, cu ajutorul unei lentile de 24 de milimetri cu f de 2,8. Poate suporta un vânt de aproximativ 30 de kilometri pe oră și poate avea o viteză de 67 de kilometri pe oră.

În plus, camera poate realiza panorame de 32 de megapixeli, controale prin gesturi mai ușoare și un senzor care ajută drona să ocolească obstacolele, nu doar să se oprească în fața lor.

Autonomia unui zbor este de 21 de minute. Pe lângă caracteristicile de până acum, poate filma slow motion și o stocare internă de 8 GB. Evident, controlul se face cu ajutorul telefonului pus în suport.

Camera are un stabilizator pe 3 axe. Data de livrare estimată pentru Statele Unite, pe site-ul oficial, este de 28 ianuarie.

Dacă vrei să cumperi un model mai performant, poți alege DJI Mavic Pro, disponibil aici.