Evenimentul va avea loc la Agora Conference Center, în Iași, între 20 - 22 Aprilie 2023. Bazându-se pe successul edițiilor precedente, Dotnetdays își propune să fie și în acest an locul de întâlnire pentru pasionatii de .NET, Cloud și architectură software.

Pe scena Dotnetdays vor fi prezenți speakeri și traineri internaționali de renume, experți în domeniile lor și prezenți, de regulă, la cele mai relevante conferințe de tehnologie din lume. Printre aceștia regăsim autori de cărți, librării și tool-uri, influencers, și chiar și membri din board-ul celor mai proeminente asociații din lumea .NET.

Agenda Dotnetdays și Speakeri

Organizatorii au publicat deja lista speakerilor, printre care îi regăsim pe:

  • Nick Chapsas - creator de conținut și cursuri C# și .NET, autorul renumitului canal de YouTube cu același nume și peste 140.000 de abonați, Microsoft MVP

  • Jon Galloway - Program Manager Microsoft, Seattle

  • Vlad Khononov - Software architect, autor al Learning Domain Driven Design

  • Dona Sarkar - Director of Technology - Microsoft, Seattle

  • Stacy Cashmore - Tech Explorer DevOps la Omniplan, Microsoft MVP

  • Layla Porter - Developer Advocate la VMware și content creator

  • Michael Staib - autor al celei mai bune librării .NET pentru GraphQL - ChiliCream, și membru in GraphQL steering commitee

  • Rachel Appel - Developer advocate la JetBrains

Agenda evenimentului conține prezentări ale celor mai noi trenduri din zona de programare .NET, cloud și arhitectură software. Subiecte precum Software Design, .NET 8, REST, GraphQL, MAUI, DDD vor sta la baza discuțiilor la conferință.

În ceea ce workshop-urile, Dotnetdays pregătește două zile intensive de cursuri în patru sesiuni diferite:

 • Introduction to Effective Testing in C# and .NET (Nick Chapsas)

 • Building Modern Apps with GraphQL in ASP.NET Core 7 and React 18 (Michael Staib)

 • Building cloud-ready, resilient systems in .NET (Layla Porter)

 • Learn how to build a full ASP.NET Core 7 application (Jon Galloway)

Dotnetdays va avea loc la Iași, orașul desemnat destinația de top pentru un city break în România în anul 2022. Un centru cultural și de technologie în plină expansiune, Iașiul se distinge prin atmosfera vibrantă care modelează timpul. La cerere, organizatorii faciliteaza tururi ghidate ale orașului.

Bilete pentru conferință și workshop-uri

Biletele pentru conferință și workshop-uri pot fi achiziționate în număr limitat de pe site-ul evenimentul. Accesul la conferință include accessul la cele 2 trackuri, Expo Hall, masa de prânz, cafea și băuturi, concursul de premii, precum și un giveaway Dotnetdays. Organizatorii oferă și un discount special pentru grupuri de peste cinci persoane care doresc să participe la conferință, precum si discounturi la cazare in hotelurile partenere.

Dotnetdays este una dintre cele mai mari și populare conferințe de .NET, Cloud și arhitectură software din regiune. Prima ediție a conferinței a avut loc in 2019, când doi dezvoltatori software pasionați de .NET și comunitate și-au dorit să aducă în România experiența si vibe-ul conferințelor internaționale dedicate acestei tehnologii.

Misiunea lor a fost să creeze un loc de întâlnire pentru programatori, mai aproape de casa, avand pe scena marile nume din ecositemul international, și să inspire comunitatea să învețe și să împărtășească cunoștințe și experiențe. Astăzi, Dotnetdays este simbolul a ceea ce poate fi realizat când o comunitate își unește forțele - un eveniment de talie internațională, născut și desfășurat în in Europa de Est.

Îmbinând workshopuri, si sesiuni de conferință, Dotnetdays se adresează programatorilor pasionatilor de tehnologii .NET, Cloud si arhitectura software. Cu focus pe continutul ales cu atentie, evenimentul atrage anual peste 700 de programatori in categoria mid-senior, din cele mai mare Hub-uri IT din România și alte țări din europene.

Poți afla mai multe despre Dotnetdays pe pagina web a evenimentului sau pe Facebook.