Cele trei clinici urmează standardul de servicii dezvoltat de rețea, bazat pe toate specializările, imagistică și chirurgie ambulatorie, fiind pregătite să răspundă oricărui nivel de complexitate. Investiția totală pentru dezvoltarea conceptului de clinică integrată în cele trei locații a fost de 3,7 milioane euro.

Rețeaua este formată acum din 12 clinici situate în București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, cu un total de 86 de scaune. Jumătate dintre centre au fost deschise anul acesta, urmând obiectivul principal de a duce standardul serviciilor în stomatologie mai aproape de cât mai mulți români.

”Încă de când am pornit business-ul, am avut în minte ideea că pacientul român trebuie să beneficieze de sănătate reală și de o experiență excepțională atunci când merge la stomatolog. Aceasta presupune ca fiecare clinică din grup să poată oferi toate opțiunile de tratament și un număr redus de vizite necesare finalizării tratamentelor stomatologice. Așa arată normalitatea pe care vrem să o ducem la nivelul întregii țări. Ne dorim democratizarea acestui model și cred cu tărie că viitorul stomatologiei se bazează pe o comunitate închegată de specialiști, pe o resursă de creiere pusă la dispoziția pacientului. De aceea, investim și în formarea propriei echipe și în creșterea comunității de profesioniști”, declară Ionuț Leahu, CEO și fondator al Clinicilor Dentare Dr.Leahu.

Echipa include în prezent peste 350 de persoane, iar angajările continuă. Clinicile Dentare Dr.Leahu inaugurează și propriul centru de perfecționare pentru medici și asistente.

”De 9 ani, susținem performanța și abordarea umanistă a actului medical, crescând specialiști și echipe. Numai anul acesta, am adăugat peste 150 de profesioniști, urmând a ni se alătura alte zeci până la finalul anului. Centrul de Perfecționare Dr.Leahu se va adresa tuturor specialiștilor din domeniu, la început de drum sau experimentați, care au deschiderea de a urma programul nostru bazat pe conținut de specialitate, pe protocoale terapeutice aplicabile, pe viziunea și experiența noastră cu pacientul”, precizează Diana Sali, director operațional Clinicile Dentare Dr.Leahu.

”În 2019, am dublat numărul de clinici și, odată cu deschiderile de astăzi, devenim rețeaua numărul 1 în România cu 86 de scaune şi prezență în 6 orașe. Am crescut accelerat în 2019 și vom menține același ritm și în 2020 pentru că am înțeles din timp importanța unei structuri dezvoltate corect pentru nevoile pacienților români”, completează Lucia Ciucă, director de dezvoltare al Clinicilor Dentare Dr. Leahu.

Clinica din Constanța, de pe Str. Mihai Viteazu nr.73, este cea mai mare investiție realizată până acum în rețea, de 1,8 milioane de euro, are 12 scaune, centru de radiologie și integrează conceptul creat special pentru copii: Academia Spațială Dr. Leahu.

Clinica din Oradea, situată în Complexul Luceafărul, pe Str. Calea Aradului nr.4A, are 8 scaune și a fost dezvoltată prin sistemul de parteneriere lansat anul trecut, fiind a doua deschisă în acest fel, după clinica din Pitești. A fost gândită ca un centru regional, cu servicii integrate, inclusiv cele pentru copii în noul format, și are ca obiectiv atragerea pe termen mediu a pacienților din toate țările din Europa Centrală și de Est.

Noua clinică din București se află în zona Pieței Victoriei, pe Str. Louis Blanc, nr.19B, S1, în apropierea centrului specializat pentru copii deschis luna trecută, Academia Spațială Dr. Leahu, și este noul Centru de Excelență în Estetică Dentară din cadrul rețelei.