Acest program are ca scop facilitarea interacțiunii dintre startup-uri, IMM-uri, companii mari și organizații guvernamentale din Emiratele Arabe Unite. Programul Market Acces este deschis startup-urilor și IMM-urilor din întreaga lume iar înscrierile sunt deschise până pe data de 1 iulie.

DP World, Emirated NBD, Sanofi și NIKAI Group sunt corporațiile care participă la această a doua ediție a programului. Acestea au pregătit o listă cu provocările pe care le au și pentru care doresc să atragă ideile și soluțiile startup-urilor.

De exemplu, DP World caută tehnologii inteligente pe zona de realitate virtuală, recunoaștere facială sau agricultură urbană. Emirates NBD caută soluții care pot dezvolta zona de customer service și eficientizarea operațiunilor, dar și produse pe zona de banking.

Gigantul farma Sanofi caută produse care să-i asigure o relație mai bună pe partea de clienți, iar NIKAI Group dorește să implementeze produse și servicii pe zona de tehnologie, transformare digitală, blockchain, logistică, educație și sănătate.

Startup-urile care vor fi primite în acest program derulat de organizația din Dubai vor beneficia, pe lângă expunere și posibilitatea de a intra pe o piață cu enorm potențențial de dezvoltare din punct de vedere al veniturilor, și de finanțare. Totodată, vor semna contracte cu organizațiile guvernamentale și corporațiile din Dubai.