De data aceasta, Banca Transilvania, prin BT Investments, este principalul investitor în startup-ul românesc. BT face această investiție pentru a susține antreprenorii, care îşi pot gestiona mai bine afacerea datorită software-ului dezvoltat de Ebriza.

Alături de Banca Transilvania investesc și Risky Business, fondul de accelerare clujean, Marceluş Suciu, fondatorul Marty Restaurants și Dan Isai, fondatorul Salad Box.

Aceasta rundă de investiții evaluează startup-ul românesc fondat de Cristian Dinescu și Alexandru Mareș la 1,5 milioane de euro la un an după prima finanțare, în valoare de 70.000 de euro, și intrarea în acceleratorul Risky Business, când Ebriza a fost evaluată la jumătate de milion de euro.

Ebriza transformă total ceea ce înseamnă acum casa de marcat, softul de vânzare și gestiune: acestea vor fi accesate online, non-stop, de pe orice dispozitiv, urmărind în timp real activitatea firmei, a stocurilor şi a vânzărilor. De asemenea, Ebriza integrează afacerile din HORECA, retail sau servicii cu furnizorii lor sau cu prestatorii de servicii, aplicațiile de comenzi sau de rezervări printr-un marketplace deschis oricăror dezvoltatori.

Ebriza este unul dintre startup-urile finaliste de la Startup Avalanche, competiția anuală organizată în Cluj-Napoca de Techsylvania şi Risky Business. A făcut parte din primul program de accelerare al start-up-urilor al Risky Business Cluj. Softul funcționează deja la peste 100 de comercianți în Romania și în străinătate.

Cu această infuzie de capital, Ebriza își va putea canaliza eforturile spre dezvoltarea propriului marketplace, care va da ocazia oricărui business să își conecteze instantaneu softul de vânzare și gestiune cu furnizorii de produse și servicii.

Aflați mai multe detalii despre cum a pornit Ebriza din acest material.