Obiectivul acestui parteneriat între elefant.ro și Revolut este de a încuraja cumpărăturile online. Totodată, cele două companii au lansat o primă campanie în perioada premergătoare Crăciunului.

Astfel, utilizatorii Revolut vor avea parte de oferte și reduceri speciale pe elefant.ro, în perioada 2-31 decembrie 2019. Beneficiile oferite sunt vizibile în aplicația Revolut de pe telefon.

De asemenea, în aceeași perioadă, clienții elefant.ro care își fac cont Revolut vor primi 50 lei bonus, aceasta fiind cea mai bună ofertă la care au acces acum noii utilizatori ai serviciului financiar. Pentru a beneficia de această ofertă, clienții elefant.ro trebuie să acceseze secțiunea Premium din contul lor de client elefant.ro, iar acolo găsesc toate detaliile necesare.

“Revolut furnizează unul dintre cele mai populare servicii financiare din România care a ajuns la aproape un milion de utilizatori. Elefant.ro, cu aproximativ 2 milioane de clienți, este unul dintre cele mai mari magazine online din România. Asocierea este firească și mai mult decât binevenită pentru clienții ambelor platforme. Ne dorim ca acest parteneriat să se extindă în viitor și să revenim către consumatorii români cu campanii și servicii care să îi încurajeze să caute și să cumpere online toate produsele de care au nevoie“, explică Sergiu Chircă, CEO elefant.ro.

Recent, fintech-ul britanic Revolut, care a depășit 850.000 de utilizatori în România, a făcut o analiză a ecosistemului românesc de plăți și fraude cu carduri, aducând în atenția publicului moduri prin care oamenii se pot proteja de fraudă, precum și măsurile care ar trebui luate în cazul puțin probabil în care cineva a fost victimă a fraudei.