Stocurile eMAG la unele produse s-au epuizat la câteva minute după ce a pornit campania de Black Friday. Cu toate astea, mai sunt suficiente oferte și noi am ales câteva care ni s-au părut mai interesante.

Reduceri eMAG Black Friday

Setul de lumini RGB Philips Hue are un super preț la eMAG de Black Friday. Reducerea este semnificativă și pachetul cu trei becuri, un bridge și un comutator poate fi achiziționat cu numai 600 de lei. Best buy, în opinia noastră. Cumpără setul Hue de la eMAG de aici.

Tot în sfera smart-home mai merită menționată boxa Google Home mini. Aceasta e ușor de folosit, prin comenzi vocale și te poate ajuta să controlezi celelelate dispozitive inteligente din casă. Boxa are un preț foarte bun de Black Friday eMAG și o puteți cumpăra de aici.

Există reduceri și pentru cei ce vor să plece de acasă. Mai exact, un sejur de 7 zile în Malta, pentru două persoane, la un hotel de 4 stele cu zbor inclus, costă numai 2600 de lei. Dar va trebui să vă faceți rapid bagajele, deoarece perioada de plecare se apropie. Oferta e aici.

Tot departe de casă vă va duce și această ofertă eMAG. Este vorba despre o excursie la Disneyland Paris pentru doi adulți și un copil. Cazarea, zborul și intrarea la Disneyland sunt incluse în preț și oferta de Black Friday e disponibilă aici.

Dacă te-ai săturat de traficul din Capitală, poți naviga mai ușor prin el cu un scuter - și nu orice scuter. Electric Rebell UNU are preț special de Black Friday la eMAG și poate fi cumpărat acum, de aici.