Un mouse este poate cea mai importantă componentă de la categoria de periferice PC deoarece un mouse bun îți poate crește productivitatea și să te ajute să te miști mai rapid în programe și în jocuri. O soluție poate fi Logitech Hyperion Fury G402. Este foarte rapid, are opt butoane programabile și patru tipuri de setări DPI. Poți crea macro-uri pentru programe și poți să alegi viteza din mers ca să fii sigur pe mișcările tale. Mouse-ul beneficiază o reducere acum și-l poți cumpăra de aici.

Corsair K95 RGB Platinum are comutatoare mecanice Cherry MX, ce sunt solide și oferă un feedback satisfăcător la apăsare. O tastatură mecanică e foarte bună pentru scris și odată ce ai încercat una nu vei mai vrea să lucrezi pe o altfel de tastatură. Costă mai mult, dar este mai rezistentă și nu o să te lase pe drum. Corsair K95 are și șase butoane de macro pentru ca tu să fii mai eficient la muncă și, de ce nu, în jocuri. Tastatura o poți achiziționa la un preț bun de pe eMAG.

Periferice PC, esențiale pentru muncă sau distracție

O experiență de PC nu poate fi completă fără un sistem audio. Nu să-ți recomand un sistem 5.1 sau ceva mai complicat, ci un sistem audio 2.1 de la Logitech. Lightsync G560 are un subwoofer destul de mare și doi sateliți rotunzi și eleganți care au și RGB pentru momentele când vrei să aduci mai multă culoare pe biroul tău. Logitech G560 sincronizează iluminarea RGB si sunetul pentru a reda în timp real o experiență imersivă atât în jocuri, cât și în filme. Boxele sunt disponibile pentru achiziționare la un preț redus.

Dacă ești într-un mediu unde nu asculta în boxe atunci ar merge o pereche de căști. Razer Nari Essential sunt căști de gaming, însă pot fi folosite fără probleme și la birou datorită design-ului simplu, minimalist. Cupele sunt moi și poți purta căștile timp de mai multe ore pe urechi. Dacă vrei ai și un microfon la care să apelezi atunci când ai nevoie. Căștile au THX Spatial Audio prin care se face simularea sunetului într-o sfera de 360 de grade. Poți cumpăra căștile de aici.

Pe de altă parte, dacă ai nevoie de o pereche de căști mici pe care să le folosești pentru discuții telefonice atunci ai putea să alegi AirPods 2. Sunt wireless, stau confortabil în ureche, au o autonomie bune și le poți folosi cu succes pentru conversații telefonice sau pentru discuțiile video de pe Skype. Le poți cumpăra de aici.