Anul acesta, Envision Forum va avea loc în mediul virtual. Se vor discuta despre provocările și oportunitățile aduse de tehnologie și digitalizare la nivelul companiilor, în special, precum și în economie, în general.

Evenimentul va fi deschis de Alina Orban, director general interimar al Microsoft România, alături de președintele Microsoft Europa Centrală și de Est, Philippe Rogge, și de Daniel Rusen, director de Marketing și Operațiuni, în cadrul Microsoft România.

În discursul său, Alina Orban va vorbi despre accelerarea transformării având tehnologia în prim-plan, ca un catalizator în atingerea obiectivelor de business, precum și despre noi scenarii de utilizare ale inovațiilor tehnologice cu aplicabilitate în diverse industrii.

Philippe Rogge va vorbi despre avantajele de care dispune România în ceea ce privește construirea unui viitor digital și despre modul în care valorificarea talentului și a competențelor tehnologice poate ajuta în recuperarea decalajului pe care țara noastră îl înregistrează în prezent față de alte state.

Pe scena Envision Forum va fi prezent și Ciprian Teleman, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, care va prezenta prioritățile de transformare digitală în sectorul public pentru anul 2021.

Totodată, Ciprian Teleman va aduce în discuție și principalele obstacole în procesul de digitalizare și soluțiile propuse în această direcție, sau necesitatea parteneriatelor public-private în scopul accelerării procesului de digitalizare.

În cea de-a doua zi a Envision Forum, Shara Evans, Technology Futurist & Innovation Strategist, va vorbi despre oportunitățile de business aduse de tehnologie, precum și despre provocările cu care ne vom confrunta cu toții în viitor.

La fel ca în fiecare an, compania Orange România va fi prezentă pe scena Envision Forum, în calitate de partener de inovație, reprezentanții săi aducând în atenția participanților, printre altele, și teme privind accelerarea procesului de transformare digitală în companii.

Reușind să construiască afaceri de succes, lideri ai unor companii precum Regina Maria, Banca Transilvania și LinkedIn le vor vorbi participanților despre modalitățile în care au integrat inovațiile tehnologice în procesele organizaționale, despre accelerarea transformării digitale, precum și despre multiplele scenarii de utilizare ale celor mai noi soluții digitale.