Allview Era HoReCa este un sistem carele permite unităților HoReCa să respecte cerințele legale ale Ordinului nr. 201 / 2022 și să ofere o experiență nutrițională completă clienților lor. Aplicația calculează și afișează informațiile: declarația nutrițională, ingredientele în ordine descrescătoare a cantității, cu mențiunile despre produsele congelate, alergenii și aditivii sortați pe categorii.

La lege nouă, tehnologia în ajutor

Era HoReCa este o aplicație care face parte din sistemul Era Health, o nouă linie de business de la Allview, un sistem inovativ, care oferă soluții personalizate, datorită modului inteligent de calcul și ajustare continuă a micronutrienților și macronutrienților rețetelor recomandate, pentru atingerea rapidă a obiectivelor fiecărui utilizator.

La dezvoltarea conceptului Allview Era Health a contribuit o echipă mixtă formată din medici diabetologi, nutriționiști, echipa de cercetare a Universității Transilvania din Brașov (Facultatea de Alimentație și Turism), dar și departamentul R&D Allview.

Era HoReCa oferă instrumentele necesare pentru ca introducerea și generarea informațiilor să fie realizate cu mare ușurință, fiind proiectată special pentru a fi utilizată în ritmul alert al serviciilor HoReCa. Aplicația dispune de o bază de date complexă de produse, inclusiv coapte, prăjite, fierte, cu informații reale despre macronutrienți, având peste 10.000 de ingrediente. Aceasta permite generarea de meniuri personalizabile cu imagini pentru fiecare rețetă în parte, în culorile potrivite imaginii fiecărui brand, iar pentru unitățile care au mai multe locații, acestea pot fi gestionate dintr-un singur cont.

”Era HoReCa reprezintă un nou pas important în direcția soluțiilor personalizate pentru o nutriție mai bună și un tool rapid și sigur pentru unitățile HoReCa, de a-și alinia informațiile din meniu conform cerințelor legale. Era HoReCa folosește o bază de date complexă de produse raw, fresh și branded, verificată de către medici nutriționiști și echipa de cercetare a Facultății de Alimentație și Turism din cadrul Universității Transilvania din Brașov.” a declarat Lucian Peticilă – CEO Visual Fan S.A.

Adăugarea ingredientelor proprii și crearea de semipreparate, precum și posibilitatea de a edita peste 1000 de rețete predefinite, cu imagini, ingrediente, valori nutriționale, alergeni și aditivi, sunt alte funcționalități utile ale aplicației.

Ingredientele folosite în rețete vor putea fi înlocuite rapid, atunci când sunt modificate din diverse motive (stoc, înlocuirea cu un produs mai bun, ș.a.), iar utilizatorii vor putea adăuga ingredientele proprii. Toate rețetele vor fi confidențiale și vizibile doar contului care le-a creat.

Principalele beneficii pe care utilizatorii le obțin prin accesarea aplicației Era HoReCa sunt:

  • Bază de date complexă de produse raw și branded, inclusiv coapte, prăjite, fierte, cu informații reale despre macronutrienți, alergeni și lista completă de aditivi alimentari, sortați pe categorii
  • Căutare ingrediente după cod de bare sau denumire
  • Peste 10.000 de ingrediente
  • Export rețetă cu toate detaliile, conform legii 1169 / 2011
  • Generare meniu compact sau cu imagini (disponibil doar in versiunea PRO)
  • Locații multiple în același cont
  • Adăugarea ingredientelor proprii și crearea de semipreparate (ingrediente compuse)
  • Mai mult de 1000 de rețete predefinite, editabile, cu ingrediente și valori nutriționale
  • Confidențialitatea rețetelor