Pe data de 11 februarie Tech Startup School organizează la TechHub Bucharest un eveniment în care se va discuta despre Agile methodology și cum integrezi schimbarea în cultura de business, alături de Adrian Sita, founder cu multă experiență în IT, educație, digital.

”De foarte multe ori, ideea antreprenoriatului vine cu o oarecare teamă. Firească, în contextul schimbărilor actuale din mediul afacerilor. Agile transformă teama în dorința de a face față provocărilor, creând o cultură unde schimbarea este așteptată. Cum? Printr-un mindset în care adaptarea este mai importantă decât planul, iar oamenii mai importanți decât procesele. Vom vorbi, deci, despre mindset și deschidere față de schimbare, despre productivitate, adaptabilitate și eficiență, despre importanța oamenilor ca motor pentru orice proces. Va fi o discuție interactivă, pentru că antreprenoriatul presupune un lucru comun, curajul, și o multitudine de lucruri diferite: ideile și răspunsurile la provocări, din care avem toți ce învăța”, spune Adrian.

Adrian are o experiență de peste 15 ani în zona de dezvoltare IT, iar în prezent activitatea lui profesională este centrată pe zona de învățare: eLearning și livrare de cursuri Agile. Factorul uman este întotdeauna în centrul acțiunilor pe care le întreprinde, așa că a învățat din interacțiunea cu oameni din diferite industrii și dă mai departe ceea ce știe, în cadrul cursurilor.

Agenda evenimentului Tech Startup School din data de 11 februarie:

18:30 - 18:45 - Înregistrare participanți

18:45 - 20:45 - Agile: mindset și atu în antreprenoriat cu Adi Sita

20:45 - 21:30 - Networking

Evenimentul este gratuit. Înscrierea se face prin confirmarea participării aici.