Cei de la Carmolimp livrează mâncare deja gătită pentru restaurante, având o fabrică de mâncare. Practic, cel mai celebru preparat este ciorba, care vine la restaurant la pungă de 4 kilograme. Modelul pare să fi funcționat, pentru că în luna iulie Carmolimp anunța vânzări de 400.000 de euro lunar.
Începând din această toamnă, platforma de HoReCa dezvoltată de Carmolimp, zizam.com, se extinde și în capitală, atât pentru secțiunea business to business cât și pentru publicul larg.
Bucureștenii vor putea comanda mâncare gătită atât la pungă, cât și la caserolă, începând cu toamna acestui an. Sistemul va folosi atât platformele clasice de livrare cât și pick-up points: puncte de livrare în principalele zone ale orașului.
“Extinderea către București este un pas important pentru noi. Nu putem să uităm că este cea mai mare piață de desfacere din țară. Acesta a fost primul obiectiv încă de la început, dar am amânat momentul pentru că am vrut să ducem conceptul Zizam pe litoral, în plin sezon, așa că ne-am reorganizat în ultimele luni. Practic, vom face accesibilă această platforma atât persoanelor fizice, dar va folosi și ca punct de extindere principal pentru B2B.”, spune Valentin Șoneriu, Directorp General Carmolimp.
“Totul se va face, însă, prin intermediul aplicației Zizam, nu va fi un magazin cu vânzare directă, ci strict un punct de livrare. Aplicația are o mulțime de beneficii și sisteme de bonificație pentru clienți - de la diverse promoții, la reduceri de preț și cadouri inedite. În plus, față de ambalajele pe care le avem deja (ciorbe la pungă de 4kg și feluri principale la pungă de 2kg), vom avea o nouă linie de produse și meniuri ambalate în porții pentru o persoană.”, adaugă acesta.
Carmolimp este cel mai mare furnizor de mâncare proaspătă gătită pentru industria Horeca din România. Compania are o experienta de peste 20 de ani în procesare și restaurante.