NET/me/ON! este un furnizor local de internet, o rețea de cartier mai bine spus, în genul celor vechi cu care eram obișnuiți cu toții în anii '90-'00. Însă firma situată în Bucureștii Noi se deosebește de restul. Oferă internet gratuit celor care se implică în viața comunității.

poza1

Ștefan Pandele este un tânăr cu experiență în domeniul providerilor de internet. Acesta a mai avut și alte firme în trecut, printre care și Star Net, una dintre cele mai mare rețele de cartier din Sectorul 1 al Capitalei, între 2004 și 2015. El a decis că trebuie o schimbare de direcție și a rebranduit firma în Net/me/ON! care oferă, printre alte pachete, și internet gratuit pe viață cu condiția ca doritorii să iasă cel puțin o dată pe lună pentru a oferi servicii comunitare în favoarea cartierului.

poza2

Net/me/ON! este live de la 1 iunie, iar oricine locuiește în Dămăroaia, Chitila, Pajura sau Bucureștii Noi se poate înscrie în program, aici.

Sub motto-ul ”Dau cartierului ce-i al cartierului”, Pandele își propune să educe oamenii în spiritul civic și să-i scoată pe aceștia din case pentru a da ceva la schimb comunității în care locuiesc. Dacă vrei net gratis, ești de acord să te implici, însă eventual nu o faci, e simplu. Ștefan îți taie netul. Primești o notificare prin care ești înștiințat că ai la dispoziție două zile pentru a-ți ”plăti” factura prin servicii sociale.

poza3

Internetul gratis este limitat la viteza de 10 mb/s care, conform spuselor lui Ștefan este mai mult decât suficient pentru un utilizator obișnuit. ”Te poți uita liniștit la un film online prin streaming la calitate Full HD. Sau poți naviga foarte ușor fără să simți diferența între netul pe bani și cel gratuit”.

poza4

Veți putea citi un material mai amplu despre ambiția lui Ștefan și despre planurile Net/me/ON! în curând, pe start-up.ro.