Factory Bootcamp încheie 2024 cu o ediție specială dedicată tinerilor care sunt la faza de idee de afaceri și vor să învețe tehnicile pentru a lansa un business sănătos.

Ediția este dedicată oricărui tânăr cu vârsta cuprinsă între 18 și 26 de ani. Poți fi student la o facultate sau poți să nu fii student, dar să-ți dorești să deschizi o afacere. Noi te primim.

Factory Bootcamp Student va avea loc pe 22-23 noiembrie 2024 în București. Cele două zile vor avea workshop-uri care ajută tinerii să își dezvolte ideile și să le transforme apoi în realitate.

Înscrie-te aici la Factory Bootcamp #4.

Înscrierile sunt încă deschise pentru un loc în cadrul Factory Bootcamp Student, o mini-tabără organizată de start-up.ro și Raiffeisen Bank. Pe 22 și 23 noiembrie, la Commons Unirii, vor fi două zile de workshop-uri de afaceri pentru studenții de la orice facultate care vor să-și deschidă o afacere în viitor și au o idee.

Mentorii de la care vei învăța la Factory Bootcamp Student 2024

Iată cu cine te vei întâlni la cea de-a patra ediție a bootcamp-ului pe care l-am organizat în acest an cu susținerea Raiffeisen Bank, o ediție dedicată tinerilor care au idei de afaceri dar pe care poate încă nu le-au pus în aplicare.

Ilinca Păun te învață când și cum să abordezi un angel investor

Ilinca Păun este fondatoare a comunității de investiții Bravva Angels, destinată susținerii companiilor care au măcar o femeie în echipa fondatoare. A făcut parte din echipa care a creat cea mai importantă facultate de antreprenoriat din România, The Entrepreneurship Academy și ca manager a coordonat Colliers International în România.

Investitorii Bravva Angels au finalizat co-investiții în ultimii doi ani în 14 startup-uri românești, în majoritate cu fondatoare femei. Investițiile în comunitate includ startup-uri precum Zitamine, Charger, Vestinda, Bright Spaces, Spark Gen, Filmchain și Youni.

Alina Bălan te ajută să găsești structură și să rezolvi probleme

Alina Balan este un facilitator cu o experiență vastă în dezvoltarea de experiențe, servicii și produse „human-centered”, utilizând metode colaborative precum Design Thinking. Absolventă EMBA la Maastricht School of Management, Alina aduce perspective complexe de business în proiectele sale.

În prezent, Alina face parte din boardul International Association of Facilitators România și este Academic Board Expert in European Institute for Sustainability, unde predă cursul „Designing for Sustainability”. Totodată, contribuie ca mentor pentru participanții Founder Institute, cel mai mare accelerator pre-seed din lume.

Timp de 5 ani, în calitate de partener al Design Thinking Society, Alina a condus proiecte de co-creare și sesiuni de training pentru o gamă diversă de clienți, printre care Antibiotice SA, BCR, Bearing Point, Carrefour, Deloitte, EY, Google, HP, ING, Leroy Merlin, Lidl, OTP, Pall-Ex și Raiffeisen Bank. De asemenea, în această perioadă a predat cursuri de Design Thinking, Service Design și Inovație la Entrepreneurship Academy.

La începutul carierei sale, Alina a acumulat peste 14 ani de experiență în unele dintre cele mai mari companii de PR, advertising și branding din România, cum ar fi Golin, BrandTailors și Mullen, unde a dezvoltat campanii premiate atât la nivel local, cât și internațional.

Mihai Guran te învață să ajungi la clienți și să-i ai parteneri pe termen lung

Mihai știe tot ce mișcă pe segmentul vânzărilor pe zona de tech. În prezent, mai mult de 30 de companii vând mai eficient pentru că îi urmează sfaturile.

A construit echipe de vânzări globale de succes pentru giganți din industrie precum Dell, HP, Bitdefender.

Este mentor în dezvoltare de business și membru al TechAngels România și a investit în peste 20 de startup-uri.

În 2023, Mihai Guran a fondat SalesOMMO, un startup care a dezvoltat o soluție pentru îmbunătățirea activității oamenilor din domeniul vânzărilor.

De atunci, echipa a absolvit un program de accelerare, a strâns 200.000 de euro ca finanțare pre-seed, a angajat primii oameni, a proiectat produsul, a înscris peste 100 de utilizatori de testare și a început să-și dezvolte proprii agenți AI.

Cu un background educațional și expertiză diversă, Mihai este omul potrivit pentru a discuta despre vânzări, strângere de fonduri, strategie de afaceri, managementul oamenilor, tehnologie, antreprenoriat.

Vlad Andriescu te învață cum să faci un pitch

Vlad Andriescu coordonează platforma start-up.ro de 9 ani. Este pasionat de poveștile antreprenorilor, cele bune și cele complicate și este curios să afle de cele mai surprinzătoare idei de afaceri din România care pot schimba țara.

Pe lângă activitatea jurnalistică, realizează și workshop-uri pentru startup-uri prin care acestea să afle cum să comunice mai bine cu ajutorul media. La Factory Bootcamp va oferi un insight în cum să faci un pitch pentru afacerea ta la început de drum.

Te poți înscrie la Factory Bootcamp Student aici.

Cum facem selecția la Factory Bootcamp Student?

Te poți înscrie oricând până pe 15 noiembrie. Pe măsură ce participanții se vor înscrie folosind formularul de pe platforma evenimentului, o echipă mixtă start-up.ro și Raiffeisen Bank va face selecția.

Ne vom uita după cât de detaliat ai scris formularul, claritatea pe care o ai în ideea de afaceri și dorința de a învăța.

Pentru cine este Factory Bootcamp și când e organizat?

După 3 ediții reușite dedicate antreprenorilor cu afaceri la început de drum, Factory Bootcamp încheie 2024 cu o ediție specială dedicată tinerilor care sunt la faza de idee de afaceri și vor să învețe tehnicile pentru a lansa un business sănătos.

Ediția este dedicată oricărui tânăr cu vârsta cuprinsă între 18 și 26 de ani. Poți fi student la o facultate sau poți să nu fii student, dar să-ți dorești să deschizi o afacere. Noi te primim.

Factory Bootcamp Student va avea loc pe 22-23 noiembrie 2024 în București, la Commons Unirii. Cele două zile vor avea workshop-uri care ajută tinerii să își dezvolte ideile și să le transforme apoi în realitate.