TBI Bank, prin subsidiara TBI Leasing, și NETOPIA Payments, cel mai mare procesator de plăți electronice din România, anunță lansarea Merchant Cash Advance (MCA), o soluție de finanțare dedicată comercianților online.

Astfel, dacă ai un magazin online, poți primi o finanțare de până la 85% din încasările viitoare, care sunt estimate pe o perioadă de 12 luni în baza istoricului din Netopia Payments din ultimul an.

Mechant Cash Advance este o soluție complet digitală de finanțare care oferă acces simplu și rapid la resurse financiare antreprenorilor din domeniul comerțului online.

Magazinele online care utilizează soluțiile Netopia Payments pot obține finanțare în lei de la TBI Leasing, iar procesul de accesare a finanțării presupune un minimum de documente, fără a fi necesare garanții suplimentare. Aprobarea are loc în aceeași zi, iar banii sunt transferați în contul bancar al comerciantului, rambursarea finanțării fiind complet automatizată.

„Prin implementarea soluției Merchant Cash Advance sprijinim activ comercianții online care au ales să utilizeze serviciile Netopia Payments. Aceștia au de acum la dispoziție o alternativă simplă și rapidă de finanțare ce răspunde nevoilor cu care se confruntă zilnic, pentru a-și dezvolta afacerea într-o piață din ce în ce mai competitivă”, a declarat Antonio Eram, CEO și cofondator Netopia Payments.

Foto - Deposit Photos