Foto - Midjourney / start-up.ro

Într-un spațiu virtual dedicat, FinCoach propune o experiență nouă, care combină regulile de educație financiară și sfaturile practice cu analiza de date pentru situația financiară personală, ca parte dintr-un flux de construcție a unui fond de rezervă.

Utilizatorii George vor putea găsi în FinCoach:

  • Obiective pe care le pot seta în funcție de priorități și în baza cărora își construiesc primii pași de sănătate financiară;
  • Monitorizarea în timp real a progreselor făcute;
  • Recomandări personalizate în funcție de activitatea financiar-bancară și obiectivele personale;
  • Știri și sfaturi practice selectate de experți, pentru luarea celor mai bune decizii financiare.

Spre exemplu, clienții vor putea învăța ce este, mai exact, sănătatea financiară, care sunt cele mai importante 6 repere în setarea unui buget personal, cum arată primele 10 metode inteligente de economisire, cum își pot tranforma pasiunile în surse de venit, care sunt principiile investiționale de bază, cum se pot ține datoriile sub control și care ar fi opțiunile pentru banii de studii.

Ecosistemul digital George a cunoscut o dezvoltare constantă în ultimii 6 ani. Peste 300 de funcționalități și opțiuni au fost introduse, de la momentul punerii pe piață, în octombrie 2018. În prezent, George are 2,34 milioane de utilizatori (internet banking și mobile banking), dintre care peste 1,9 milioane sunt utilizatori activi ai aplicației George mobile, cu o creștere de 13% an pe an.

84% din totalul produselor BCR pentru persoane fizice (deschidere de cont curent, credite ipotecare și de consum, cont de economii, depozite, asigurări și produse investiționale) sunt acordate, în prezent, pe flux 100% digital. Luna martie 2024 a marcat chiar un record al vânzărilor digitale, cu 89% din total produselor vândute la nivel de bancă achiziționate pe flux 100% digital.