Specialiștii celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice afirmă că putem avea calitate la prețuri corecte. Răspunsul este unul simplu.

Produsele comercializate de antreprenorii FineStore.ro sunt 100% originale și sunt achiziționate de la importatori oficiali din România sau direct de la mari case de distribuție din Olanda, Germania, Franța, Austria sau Italia. Ceea ce înseamnă că, odată cu eliminarea intermediarilor, scade și adaosul comercial. In plus, pentru FineStore.ro primează întotdeauna clientul, nu goana după profit rapid.

Principiile pe care se axează FineStore.ro sunt simple: tradiție, calitate, varietate, pasiune. De aceea, business-ul este renumit pentru echipa de profesioniști devotați, care își dedică timpul și energia pentru că fiecare client care face comenzi sau care le trece pragul magazinului fizic să fie mulțumit de alegerile făcute.

În plus, pentru comenzile online care depășesc 199 lei, livrarea este gratuită. Specialiștii FineStore.ro sunt renumiți pentru răbdarea și detaliile pe care le oferă clienților care le trec pragul magazinului fizic, situat din Bulevardul Aerogării, Nr. 2-8, Sector 1, București.

Produse pentru toate ocaziile și bugetele

Din pasiune pentru domeniul de activitate și pentru a le oferi o experiență complexă clienților, la fiecare două săptămâni, FineStore.ro completează oferta cu produse noi, ca urmare a studiului continuu de piață, dar și a sugestiilor clienților, fie ei persoane fizice, fie reprezentanți din domeniul HoReCa, de exemplu.

Toate produsele FineStore.ro sunt comercializate în ambalajul original și sunt însoțite de factură fiscală și certificat de conformitate. FineStore.ro are și licența de comercializare en-gros a produselor supuse accizelor, astfel că firmele interesate să comercializeze băuturi alcoolice pot achiziționa produse pentru revânzare. Pentru firmele care organizează evenimente, FineStore primește retur produsele care nu au fost consumate indiferent de cantitatea acestora. Singura condiție este ca acestea să fie returnate în aceeași stare în care au fost livrate: sigilate, în ambalajul original și nedeteriorat.

Fie că vorbim despre organizarea unor evenimente festive, despre un cadou de Crăciun pentru cei dragi sau pentru colaboratori, FineStore.ro este locul ideal de unde să vă faceți aprovizionarea.

Mii de produse de la brand-uri consacrate, printre care Vertigo, Dictador, San Martino, Moet sau Mozart, la prețuri corecte, vă așteaptă pe site și în magazinul fizic FineStore.