Pentru a interacționa cu potențiali emitenți pentru AeRO sau piața principală, Tradeville va organiza prima ediție a IPO Bootcamp, un training executiv de două zile care va dezbate o gamă largă de aspecte legate de atragerea de capital și listarea pe bursa de valori. Evenimentul va avea loc pe 16 și 17 mai în București.

IPO Bootcamp, primul eveniment de acest fel organizat vreodată în România, se adresează atât conducerii, cât și acționarilor companiilor și IMM-urilor din România, interesați să afle toate detaliile procesului de listare și ce înseamnă să devii o companie publică. Evenimentul este recomandat antreprenorilor ale căror afaceri au înregistrat deja creștere sau care au potențial real de creștere în viitor, precum și acelora care au motivația de a face față schimbărilor culturale, organizaționale și manageriale, necesare în vederea listării la bursă.

În cadrul evenimentului, participanții vor afla de la experți ai pieței de capital, investitori și antreprenori de top care sunt pașii necesari pe care o companie trebuie să îi urmeze dacă dorește să se listeze, fie prin ofertă publică inițială (IPO), plasament privat sau listare tehnică pe piața principală a Bursei de Valori sau pe AeRO. Subiectele legate de emiterea de acțiuni sau obligațiuni vor fi dezbătute în timpul trainingului.

Participarea este gratuită, însă, vă reamintim că evenimentul este dedicat exclusiv antreprenorilor și conducerii companiilor. Mai multe informații despre eveniment, agenda detaliată, precum și formularul de înregistrare, puteți găsi aici.