Ceasul Fitbit este creat pentru ca sportivii de toate nivelurile să își îmbunătățească performanțele legate de alegare și sport. Device-ul include în exclusivitate aplicația Train, o experiență de coaching cu antrenamente video accesibile direct pe ceas și create pentru îmbunătățirea performanței fizice.

Produsul are și o brățară sport ediție limitată în două culori (Ink Blue și Ice Gray), alături de o față de ceas cu imaginea adidas în patru culori distincte.

Aplicația Train, ce se găsește în exclusivitate pe dispozitivele Fitbit Ionic: adidas, include șase antrenamente video ce pot fi urmărite direct pe ecranul ceasului. Acestea au rolul de a crește rezistența la efort, puterea și flexibilitatea sportivilor. Fiecare sesiune a fost realizată cu ajutorul unei echipe de experți din cadrul companiei adidas, cu o experiență îndelungată în îmbunătățirea perfomanțelor alergătorilor și a atleților deopotrivă.

Fitbit Ionic: adidas - aplicația Train

Aplicația oferă un sistem de coaching pas cu pas pentru realizarea cât mai corectă a exercițiilor, acestea putând fi ușor integrate în programul de antrenament zilnic. Train include o sesiune de încălzire (5 minute), antrenamente pentru creșterea elasticității (10 minute), accelerarea vitezei și stimularea metabolismului (15 minute), creșterea stabilității șoldurilor și a umerilor (5 minute), îmbunătățirea rezistenței din timpul sesiunilor de alergare (5 minute), precum și mișcări de întindere și recuperare fizică după un efort susținut (5 minute).

”Ceasul ediție limitată Fitbit Ionic: adidas ajută sportivii să își îmbunătățească performanțe și să fie în cea mai bună formă fizică cu ajutorul unei experiențe de coaching unică”, menționează Tim Rosa, Chief Marketing Officer în cadrul Fitbit. ”Autonomia de până la cinci zile a bateriei, sistemul GPS de ultimă generație și toate caracteristicile avansate ale produsului Fitbit Ionic: adidas, alături de metodologia dezvoltată de experții adidas sunt instrumente ce vor ajuta sportivii să își îndeplinească mai ușor obiectivele de performanță.”

Fitbit Ionic: adidas păstrează toate funcționalitățile ale produsului precum: o autonomie a bateriei de până la 5 zile , un sistem GPS performant, un senzor avansat pentru monitorizarea continuă a ritmului cardiac, recunoașterea automată a exercițiilor realizate sau rezistența la apă și monitorizarea ciclurilor de somn. De asemenea, utilizatorii vor putea asculta melodiile preferate prin funcția Deezer instalată direct pe ceas și pot accesa până la 400 de aplicații și fețe în magazinul virtual Fitbit.

Ceasul Fitbit Ionic: adidas este acum disponibil pentru precomenzi pe site-ul www.fitbit.com la prețul de 329.95 EUR și se va găsi din data de 19 martie în ofertele partenerilor globali precum Amazon, Best Buy, Dick's Sporting Goods, Kohl's, Macy's și Nordstrom.