Flanco adaugă un nou serviciu în portofoliul său – BuyBack la Telefoanele Smart – în parteneriat cu Flip.ro.

Clienții care doresc să-și înlocuiască telefoanele mobile sau să le returneze pentru a achiziționa alte produse electronice, pot veni în magazinele Flanco, unde evaluările se efectuează pe loc.

”Lansăm acest serviciu foarte solicitat de către consumatori împreună cu Flip.ro, recunoscut pe piață pentru că evaluează instant și oferă o valoare excelentă pentru produsele returnate de clienți,” explică Ovidiu Nicușan, Director de Marketing, Flanco Retail.

”Avantajele pe care le aducem împreună cu Flip sunt evidente. Clienții pot să-și aducă telefoanele mobile de care vor să se despartă în oricare magazin din rețeaua noastră. Telefoanele sunt evaluate pe loc în magazin cu ajutorul unei aplicații, fără a mai fi nevoie de un proces de negociere sau de timp de așteptare așa cum se întâmplă pe alte platforme. Voucherele valorice se emit și ele pe loc.”

Prin serviciul BuyBack Flip, clienții Flanco înlocuiesc telefoanele mobile de care nu mai au nevoie cu vouchere valorice în schimbul cărora au libertatea să cumpere orice tip de produs din magazinele Flanco.

Prețul pe care îl primesc pentru telefon, în baza evaluărilor Flip.ro, este comparabil cu cel primit dacă ar încerca să-l vândă pe piata gri sau canale neoficiale, beneficiind însă de siguranță, de un timp extrem de redus de evaluare și de o ofertă corectă.

Voucherele valorice emise instant pot fi folosite imediat în orice magazin Flanco, pentru orice tip de produs. Valoarea acestora depinde, evident, de starea și valoarea telefonului returnat.

Recent, Flip.ro, cel mai promițător startup românesc din economia circulară, a primit o nouă rundă de finanțare în valoare de 6,5 milioane de euro din partea eMAG Ventures. Această investiție va fi direcționată spre accelerarea planurilor de dezvoltare internațională și vine după ce Flip.ro a făcut deja primul pas în afara țării și a intrat în Bulgaria.