Fondul 212 se alătură acționarilor existenți, Catalyst Romania și Adrian Gheară, într-un demers care vizează consolidarea poziției companiei, în special pe piața americană, unde compania intenționează să deschidă un nou sediu, dar și pe alte piețe internaționale.

Anul 2020 a fost unul profitabil pentru 123 Form Builder, afluxul de clienți fiind motivat de nevoia de digitalizare a proceselor fizice în context de COVID-19. Platforma 123FormBuilder.com permite companiilor cliente crearea, fără cunoștințe tehnice, a unei mari varietăți de formulare online, cu scopul de a colecta și administra date.

Formularele funcționează în conformitate cu norme precum GDPR (în Europa) sau HIPAA (în SUA) și permite integrarea cu alte tehnologii, precum platformele de administrare a bazei de clienți, de exemplu Salesforce, sau procesatoarele de plată cum ar fi PayPal.

123 Form Builder deservește zeci de mii de clienți și milioane de utilizatori din întreaga lume. În cei peste zece ani de activitate, compania și-a demonstrat succesul atât în rândul IMM-urilor, cât și în rândul multinaționalelor, având în portofoliu clienți ca Hilti, Unilever, ThyssenKrupp, UEFA sau Vodafone.

Fondul 212, care a investit în companii precum App Samurai și Insider, își preia locul în board-ul de conducere al 123 Form Builder, în vederea stimulării unei creșteri și mai rapide a companiei și a consolidării poziției de piață.

”Căutăm întotdeauna oportunități de a investi în modele de business care și-au dovedit eficiența și suntem încântați să lucrăm cu 123 Form Builder. Produsul este deja foarte robust și dorim să contribuim la creșterea accelerată a companiei, printr-o expunere cât mai proeminentă pe marile piețe. Sunt foarte puține startup-uri tech care corespund acestor criterii: sunt profitabile, au înregistrat creșteri pe parcursul pandemiei, au un istoric de peste zece ani. Din acest motiv, suntem foarte bucuroși să ne alăturăm fondului de investiții Catalyst Romania, unul dintre cele mai importante fonduri din Europa de Est, și să primim 123 Form Builder în familia noastră, cu scopul de a pune umărul la dezvoltarea companiei, pe foarte buna fundație existentă deja”, afirmă Dr. Maher Hakim, Partener 212.

”Ultimii zece ani au fost o lungă și frumoasă călătorie, cu foarte multă muncă din partea echipei noastre. Acum, când 212 ni se alătură, atingem un punct important în recunoașterea eforturilor noastre. Suntem deosebit de încântați să ne începem colaborarea cu 212 și să ne accelerăm creșterea, prin consolidarea echipei (da, angajăm în continuare) și prin consolidarea prezenței și ofertei noastre în SUA și nu numai”, spune la rândul său Florin Cornianu, fondator și CEO 123 Form Builder.