”Unul dintre obiectivele brandului 5 to go este ca mereu să inoveze, să surprindă, să aducă noutăți pentru iubitorii de cafea. Cu acest gând am încheiat și cel mai recent parteneriat pe zona de ceaiuri, și ne bucurăm că s-a concretizat împreună cu cei de la Demmers Teehaus, pe care-i respectăm și de care ne leagă un aspect foarte important – calitatea serviciilor oferite. Ideea că aceste ceaiuri sunt BIO ne-a încântat și mai mult, pentru că ne dorim să oferim clienților produse de top, speciale, și valoare adăugată, indiferent de ce aleg din oferta noastră”, a declarat Radu Savopol, cofondator 5 to go.

Începând cu 15 octombrie, în rețeaua de francize 5 to go se regăsesc 5 sortimente de ceaiuri BIO Demmers. Ceai verde sau negru, infuziile de fructe sau Rooibos fără cafeină sunt perfecte pentru sezonul rece: Masala Chai (ceai negru, aromat cu condimente autentice de la Masala Chai din India), Green Jasmin (ceai verde natural, aromatizat cu flori de iasomie), Red Orange (infuzie de fructe de vară, cu aromă de portocale coapte), Forestberry Cocktail (infuzie intensă de fructe, cu gust delicios de fructe de pădure) și Rooibos Caramel (Rooibos fără cofeină din Africa de Sud, cu arome delicate de caramel, recomandat și copiilor). Prețul unui ceai preparat în locație este de 5 lei.

5 to go a luat naștere în 2015, iar în prezent a depășit pragul de 180 de locații, fiind cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est, dar și cea mai accesată franciză din România.

Citește și: Franciza 5 to go: decizia de a vinde produse online, luată în lockdown