Coders Lab, cea mai mare rețea de școli IT în sistem intensiv, care activează în Europa și Asia, continuă să se dezvolte pe piețele europene, franciza disponibilă deja în România fiind pregătită să fie oferită unui partener unic, care să o dezvolte la nivel național.

Lanțul polonez de școli IT, Coders Lab, a început să-și extindă rețeaua de franciză pe piețele externe în urmă cu doi ani.

În 2019, Coders Lab și-a demostrat eficiența pregătirii intensive în cursuri de programare în România, într-un sistem B2B, unde a avut peste o sută de absolvenți. Apoi, a trecut într-un sistem de parteneriat exclusiv în Indonezia, Austria, Spania și Republica Cehia.

Detalii poți descoperi aici.

Partenerul exclusiv al francizei Colders Lab pentru Spania a devenit Oxygen Workspace – fondatorul spațiului de coworking, un spațiu care reunește persoane dornice de noi contacte și de dobândirea de noi abilități, care servește ca un foarte bun loc de plecare pentru recrutarea de personal în companiile IT, pentru freelancing, dezvoltatori în diverse domenii ale spectrului virtual, etc. Asta înseamnă că, după cursuri, foarte mulți absolvenți au deja un spațiu unde pog să își găsească rapid de muncă.

Conform planurilor, cursurile Coders Lab ar trebui să fie disponibile în Austria din primăvară .

Destinatarul francizei Coders Lab pentru această piață a devenit grupul educațional internațional eduPRO GmbH, care operează în patru țări ale Uniunii Europene. “Ne bucurăm că suntem noi parteneri franciză ai Coders Lab. Am decis să cooperăm pentru că am fost atrași de calitatea înaltă a instruirii, dar, mai presus de toate, de natura practică și oferta bogată de cursuri de programare”, spune Reinhard Weidinger, CEO și fondator al grupului eduPRO.

Licența exclusivă, cea mai bună opțiune posibilă

Franciza Coders Lab, precizează Marcin Tchórzewski, este disponibilă pentru țările din regiunea.

Modelul de cooperare în franciză implică faptul că francizatul este responsabil cu afacerile curente, marketingul, vânzările, organizarea și gestionarea cursurilor de programare.

Pe de altă parte, Coders Lab, în calitate de francizor, va furniza toate instrumentele de management și marketing necesare care vor permite francizatului să înceapă și să conducă o școală de programare fără probleme.

Destinatarul are la dispoziție întregul know-how în afaceri, precum și cel mai modern software administrativ.

“Coders Lab este o franciză care nu necesită prea multe investiții de capital și, practic, cea mai mare parte a costurilor sunt cele legate de salarii și marketing înainte de începerea cursurilor. Spre deosebire de startul în alte țări, toate cursurile și materialele sunt deja traduse în limba română. De asemenea, sunt traduse materiale de marketing, inclusiv web site-ul. Instruirea oferită de francizor este gratuită, dar francizatul suportă costurile lectorului în timpul instruirii (taxe, cheltuieli de călătorie și costuri de cazare)”, a adăugat Moravski.

Partenerului din România, Coders Lab îi oferă dreptul exclusiv de a deschide și a dezvolta acest concept, o soluție concepută și pregătită pentru o nouă linie de venituri din afaceri, un model de afaceri dovedit care permite un flux de numerar promițător și o rentabilizare rapidă, precum și de a crea o organizație flexibilă, inovatoare, pe o piață a servicilor IT aflată într-o dezvoltare exponențială. Totodată, veți fi alături de noi la crearea unui brand global, care deja acționează pe două continente.