Toate modelele din portofoliul companiei dispun de omologare R.A.R. și respectă normele europene de legislație rutieră.

  • E-Scooter Mine Plus vine în două variante de culori, alb-negru, și este ideal pentru persoanele care vor să ajungă în timp util la job, traversând jungla urbană. Are autonomie de până la 70 de km, motor Bosch de 800 W, afișaj electronic și lumină LED pentru frână. Și, da! Îl poți porni de la distanță, pentru că timpul este prețios când primul meeting stă să înceapă.:)
  • MotoRo M1 are un design robust, motor de 1500 W si un sistem de suspensie prevăzut cu amortizor ce atenuează șocurile și facilitează o coborâre lină de pe borduri. Atinge viteza maximă de 45 km/h și dispune de o autonomie de până la 60 de km. Totodată, este un vehicul ce îți oferă siguranță ridicată datorită sistemului de frânare cu discuri pe ambele roți.
  • Modelul MotoRo S1 poate fi achiziționat în trei combinații de culori: negru - roșu/galben ori gri. Este echipat cu afișaj electronic, ecran LCD, telecomandă, având o putere a motorului de 1200 W, autonomie de până la 40 de km și o viteza maximă de 45 km/h.

Mopedurile FreeWheel pot fi conduse de persoanele care au împlinit vârsta de 16 ani. În portofoliul FreeWheel se află o gamă largă de modele pentru vehiculele electrice, precum trotinete, triciclete, biciclete, mopeduri, scutere electrice.

Vehiculele electrice FreeWheel pot fi achiziționate din magazinele specializate Decathlon și Hervis, precum și în magazine online și ale electro-retailerilor: freewheel.ro, eboda.ro, eMAG.ro, Altex.