Prima harta a fintech-urilor din România ce va fi lansată în cadrul evenimentului Future Banking: FinTech Edition va fi însoțită de un raport digital cu profilurile a peste 70 de fintech-uri și techfin-uri înființate în România sau cu fondatori români.

Categoriile în care sunt încadrate aceste fintech-uri românești sunt: Payments & wallets, Lending/Crowdfunding, Investments & Wealth Management, Personal Finance, Insurtech, Financial Infrastructure și Enablers.

Te poți înscrie gratuit la Future Banking: FinTech Edition intrând AICI.

Monzo și MKB FinTechlab urcă pe scena Future Banking FinTech Edition

Dincolo de reprezentanții industriei locale, pe scenă evenimentului vor urca și nume importante din industria europeană de fintech, precum Harry Ashbridge de la Monzo sau Janos Pereczes de la MKB FinTechlab, acceleratorul de startup-uri fintech susținut de una dintre cele mai mari bănci din Ungaria.

Totodată, în cadrul evenimentului, fondatorii startup-urilor fintech vor avea posibilitatea de a-și stabili întâlniri one-to-one cu angel investors, reprezentanți ai fondurilor de VC și ai unora dintre cele mai importante acceleratoare aflate în căutarea viitorilor unicorni din industrie.

Te poți înscrie gratuit la Future Banking: FinTech Edition intrând AICI.

Află mai multe detalii despre evenimentul organizat de wall-street.ro din acest material.