“De ani de zile, ne-am dedicat realizării unor dispozitive care să redea o performanță wireless mai rapidă decât cea oferită de dispozitivele cu fir realizate de competitori”, a menționat Ujesh Desai, vicepreședinte și manager general la Logitech Gaming. “Datorită eforturilor depuse de echipa Logitech G, tehnologia wireless a avansat până în punctul în care jucătorii profesioniști de eSports au încredere în utilizarea acestei tehnologii revoluționare și mai mult de atât, câștigă campionate folosind moușii Logitech G. Prin lansarea modelului G305 am vrut să aducem tehnologia de top mai aproape de toți utilizatorii. Mouse-ul Logitech G305 dispune de senzorul HERO și tehnologia wireless LIGHTSPEED, toate acestea la prețul de 59 de euro (279 lei). Acesta este momentul perfect pentru a face trecerea la un mouse wireless”.

Datorită senzorului HERO, mouse-ul Logitech G305 asigură performanțe maxime în timpul sesiunilor de gaming. Acest senzor optic dispune de o precizie de 400 IPS și rezoluție de 12,000 DPI, reușind astfel să elimine efectele de accelerare și smoothing. În plus, tehnologia LIGHTSPEED asigură o latență de numai o milisecundă (1 ms), mai rapidă decât cea oferită de moușii cu fir, conexiune optimizată, precizie, rezistență și performanță potrivită chiar și pentru concursuri de eSports.

Consumul de energie eficient al senzorului HERO, asigură mouse-ului o autonomie ridicată. O singură baterie AA oferă până la 250 de ore de utilizare în modul de performanță, cu o viteză de răspuns de 1 milisecundă. Pentru a prelungi durata de utilizare, G305 poate fi comutat din Logitech Gaming Software pe modul economic, viteza de răspuns fiind astfel de 8 milisecunde.

Chiar și cu atât de multă tehnologie încorporată, mouse-ul Logitech G305 nu este greu sau voluminos. Acesta este compact și ușor, cu o greutate de numai 99 de grame, asigurată de design-ul eficient și consumul mic de energie, fiind necesară o singură baterie pentru alimentare. Indiferent dacă te joci pe un sistem desktop sau pe laptop, mouse-ul Logitech G305 se potrivește perfect. Acesta este disponibil în două variante de culoare: alb și negru.

Preț și disponibilitate

Mouse-ul wireless de gaming Logitech G305 LIGHTSPEED va fi disponibil din luna iunie 2018, la un preț recomandat de 279 lei.