Dispozitivele inteligente, ce comunică wireless, pot să fie programate să funcționeze la o anumită oră, în anumite scenarii și pot fi controlate de la distanță, dar și prin comenzi vocale. Dacă vreți să vă faceți viața mai ușoară atunci ar trebui să vă uitați la gadgeturile smart.

Un bec inteligent ar putea fi primul dispozitiv din această categorie pe care l-ați lua în calcul. Becurile inteligente Philips Hue pot fi programate să pornească atunci când intri într-o cameră sau pot fi setate ca lumina să se schime la o anumită oră, să fie sincronizate cu muzica și filmele. Mai mult, puteți controla lumina și de la distanță. Puteți verifica dacă ați uitat luminile aprinse și puteți să porniți becurile de acasă, chiar și când sunteți plecați în vacanță. Puteți cumpăra pachetul cu trei becuri RGB de aici.

Dacă aveți în casă dispozitive mai vechi, ce nu sunt inteligente, nu trebuie să le schimbați cu altele noi. Ca să puteți comunica cu astfel de dispozitive de la distanță trebuie să vă achiziționați un dispozitiv ca BroadLink RM Pro+ care acționează ca o telecomandă universală. Instalați dispozitivul acasă și acesta poate comunica prin infraroșu sau radio frecvență cu dispozitivele vechi. Astfel, ai putea să controlezi de la distanță, prin intermediul unei aplicații pe telefon, un aparat de aer condiționat vechi, de exemplu. Găsești produsul în ofertă aici.

Un alt gadget de care ai nevoie într-o casă smart este o priză inteligentă. Și în acest caz ai control de la distanță asupra dispozitivelor conectate la priză. Poți programa să alimenteze dispozitivele doar atunci când este nevoie. În plus, ai acces la istoric și consum de energie în timp real. Din nou, atunci când pleci de acasă poți programa prizele să aprindă și să stingă luminile în mod automat pentru a da impresia că este cineva acasă. Priza inteligentă TP Link se află la reducere și o poți achiziționa de aici.

Bun, acum ai casa inteligentă, însă trebuie și protejată. Aceste dispozitive sunt inteligente și vă pot ușura viața cotidiană, însă nu au sisteme de securitate bine puse la punct. Pentru asta ai nevoie de un gadget ca Bitdefender Box 2. Acest dispozitiv cilindric de la românii de la Bitdefender îți securizează și protejează rețeaua și astfel nu ai surprize că ai fost atacat de un hacker, ce a obținut acces la computerul tău prin intermediul unei prize inteligente. Poate nu este un gadget la care te-ai gândi atunci când îți imaginezi o casă inteligentă, însă este un gadget indispensabil. Poți cumpăra Bitdefender Box 2 de aici.