Evenimentul va avea loc joi, 17 noiembrie, începând cu ora 17.00, iar festivitatea de premiere va fi transmisă LIVE pe platforma IC events și pe rețelele sociale ale wall-street.ro.

“Trecem printr-o perioadă provocatoare, când toată lumea caută exemple și modele printre cei care construiesc cele mai rezistente și puternice afaceri. Astfel, identificarea companiilor care au dezvoltat cele mai bune practici în domeniul lor - și învățarea din strategiile lor câștigătoare - ar putea fi cheia succesului în aceste condiții economice dificile”.

Așadar, gala Wall-Street de anul acesta, „Best practices for proven success”, este dedicată acestor organizații și „secretelor lor comerciale”.

Vom premia zece companii din sectoare importante ale economiei - retail, banking, imobiliare, comerț electronic, turism, sănătate sau energie - care au găsit cele mai bune modalități de lucru pentru a-și atinge obiectivele.

Pe lângă decernarea premiilor, evenimentul va fi și o excelentă oportunitate de networking, la gală fiind așteptate peste 150 de persoane, manageri și antreprenori ale celor mai importante companii din mediul de business local.