Deși nu am apucat încă să testăm aceste dispozitive, e clar că din această gamă, cel mai atractiv e Samsung Galaxy A80, cel care nu mai are notch și are o cameră retractabilă și rotativă. Mecanismul e unul spectaculos, interesant, dar rămâne de văzut cât de fiabil poate fi pe termen lung, mai ales în cazul în care intră praf, nisip de la mare sau alte lucruri care nu au ce căuta acolo.

În rest, telefoanele se concentrează pe conceptul de mid-range cu o gamă completă, în care astăzi mid-range-urile sunt telefoane folosibile cu o autonomie mare, camere bune și securitate crescută prin intermediul senzorilor de amprentă care au fost preluați de la frații mai mari. Ceea ce ni se părea spectaculos poate acum doi ani, astăzi e prezent pe un Galaxy A10, un mid range entry în gama lui.

Galaxy A10

Galaxy A10 este cel mai mic din gama A, cu un ecran HD de 6,2 inci, de tip Infinity-V pentru o experiență de vizionare completă, o cameră de 13MP pe spate și 5MP frontală pentru fotografii instantanee și un procesor Octa Core care va face ca totul să ruleze fără probleme, pentru a ține pasul cu ritmul de zi cu zi.

Galaxy A20e

Galaxy A20e are un ecran Infinity-U 5.8 inci, care oferă performanțe de lungă durată, conceput pentru a ține pasul cu nevoile zilnice. De asemenea, este echipat cu o baterie puternică, de 3.000mAh, în timp ce tehnologia de încărcare rapidă de 15W înseamnă că o scurtă încărcare este suficientă pentru a relua activitățile de pe smartphone.

Galaxy A40

Galaxy A40 este conceput pentru cei care doresc un telefon compact, fără ca experiența de vizionare sau performanța să fie compromise în vreun fel. Ecranul Infinity-U de 5,9 inci oferă o experiență de vizionare excelentă, iar telefonul poate fi ținut confortabil într-o singura mână. De asemenea, A40 este dotat cu tehnologie inteligentă a camerei, ca de exemplu o cameră duală capabilă să facă fotografii cu unghi larg, de până la 123°, sau funcția AI Scene Optimizer care scoate ce este mai bun din fiecare fotografie

Galaxy A50

Cu specificații premium ale camerei, o baterie mai mare, cu încărcare rapidă și ecran Infinity-U, Galaxy A50 vă poate menține conectați tot timpul. Integrează o camera triplă, concepută pentru a reproduce cu exactitate ochiul uman, lentile Ultra Wide, camera AI, cât și funcția Selfie Focus. De asemenea, are senzor de amprentă integrat în ecran.

Galaxy A70

Dispunând de un display Infinity-U de 6,7 inci, care este și cel mai mare ecran din portofoliul Galaxy A, Galaxy A70 oferă o experiență completă când vine vorba de activitățile de zi cu zi. Designul elegant și ergonomic al lui Galaxy A70 și raportul de afișare de 20:9 oferă o experiență imersivă de vizionare, putând fi ținut într-o singură mână fără dificultăți. Integrează, de asemenea, senzor de amprentă în ecran.

Camera triplă de pe Galaxy A70 vine cu lentile pe față și pe spate de înaltă rezoluție, de 32 MP, astfel încât calitatea imaginii rămâne la cea mai înaltă calitate indiferent de locul în care vă aflați sau de momentul zilei în care faceți fotografii

Galaxy A80

Special gândit pentru nativii digitali, Galaxy A80 este dotat cu prima cameră rotativă Samsung, care oferă aceeași experiență atât pe spate, cât și pe cea frontală. Noul display Infinity AMOLED HD+ are 6.7 inci.

Galaxy A80 are o baterie de 3.700 mAh, care reține obiceiurile zilnice și se folosește de acestea pentru a optimiza consumul de energie al bateriei, iar cu funcția Super-Fast Charging de 25W o să stați cât mai puțin timp cu telefonul la încărcat. Dispune și de senzor de amprentă integrat în ecran.